Yrityslainaa netistä

Tarvitseeko yrityksesi rahoitusta? Haluaisitko saada lainaa joustavasti ilman reaalivakuuksia?

Tiesitkö, että voit hakea yrityslainaa helposti netin kautta? Tutustu alta lisää yrityslainaan ja sen tuomiin etuihin.

Yrityslainaa voit hakea jopa 8.000.000 euroa kaikenlaisiin yrityksesi rahoituksiin.

Omalaina - Yrityslaina

Yrityslaina erilaisiin yrityksen tarpeisiin

Yrityslainan hakeminen netistä on yleistynyt viime vuosien aikana suuresti. Kun kuluttajalainojen tarjonta siirtyi suurimmaksi osaksi nettiin, olikin vain ajan kysymys ennen kuin yrityslaina siirtyi sinne myös.

Nyt myös Omalaina.fi on siirtynyt auttamaan kaikki suomalaisia pk-yrityksiä, jotka etsivät rahoitusta erilaisiin investointeihin tai muihin tarpeisiin.

Heidän ammattitaitoinen asiakaspalvelu ja nykyaikainen palvelu takaavat, että yritysten on helppo löytää oikeanlainen laina juuri heidän tarpeeseen.

Haettavaan lainaan ei vaadita lainkaan reaalivakuuksia, joka taas takaa nopean käsittelyn lainahakemuksille. Lainapäätöksen saa nopeasti hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Lainahakemuksen täyttäminen on tehty erittäin yksinkertaiseksi, eikä se vie kuin noin 5 minuuttia. Hakemuksen yhteydessä hakija voi päättää haluamansa lainasumman 1000 eurosta aina 8.000.000 euroon. Maksuaikaa saa jopa 8 vuotta, jonka aikana laina maksetaan takaisin tasaerissä.

Yrityksen taloudellisen tilanteen parantuessa, on hakijalla täysi oikeus maksaa laina myös ennenaikaisesti takaisin, eikä siitä aiheudu mitään lisäkustannuksia.

 

Miksi hakea yrityslaina netistä?

Lainan hakemisen helppous ja nopeus, sekä se, ettei siihen vaadita reaalivakuuksia, ovat suurimmat syyt miksi monet hakevat yrityslainan netistä.

Alla kaikki asiat, joiden vuoksi yrityslainan hakemista netistä kannattaa harkita:

 • Yrityslainaa voi hakea jopa 8.000.000 euroa.
 • Maksuaika max 8 vuotta.
 • Selkeä takaisinmaksu kuukausittain tasaerissä.
 • Reaalivakuuksia ei vaadita.
 • Lainahakemuksen täyttäminen vie vain 5 minuuttia.
 • Lainapäätös todella nopeasti.
 • Ei piilokuluja – Lainan ehdot ovat selkeästi esillä, eikä siinä ole piileviä kuluja.
 • Suomalaisille pk-yrityksille suunnattu lainatuote.
 • Lainan voi maksaa etuajassa takaisin, ilman mitään lisäkustannuksia.

 

Yrityslainaa 1000 – 8.000.000 euroa

Rahoitusta voi hakea niin pieniin, kuin suurempiinkin tarpeisiin helposti ja nopeasti.

Ei reaalivakuuksia

Lainan saamiseksi ei hakijalta vaadita vakuuksia. Tämä takaa lyhyemmät käsittelyajat hakemuksille, jolloin lainan saamista ei tarvitse turhaan odotella.

Tee hakemus koska tahansa

Enää sinun ei tarvitse varata aikoja lainaneuvotteluihin ja istua eri konttoreissa työaikana. Omalaina.fi kautta voit hakea yrityslainaa juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Tarjousten pyytäminen ei ole sitovaa

Voit pyytää lainatarjouksen, jonka jälkeen saat rauhassa tutustua siihen ja sitten vasta päättää otatko lainan vai et. Mitään kustannuksia sinulle ei kerry, vaikka hylkäisit saamasi tarjouksen.

 

Milloin yrityslainaa voi saada?

Yritykselle voidaan myöntää yrityslainaa, jos sen maksukyky todetaan riittävän hyväksi.

Seuraavat kriteerit tulee myös täyttää yrityslainan saamiseksi:

 • Yritys on ollut toiminnassa vähintään 6 kuukautta
 • Liikevaihto on vähintään 50 000 euroa vuodessa
 • Yrityksellä on toimipaikka Suomessa
 • Yrityksen johto sijaitsee Suomessa
 • Yrityksellä on käytössä suomalainen pankkitili

Lainapäätös ei perustu pelkkään luottoluokitukseen, vaan yksi tärkeä asia päätöstä tehdessä on yrityksen kassavirta.

 

Lainatarjouksen pyytäminen on riskitöntä

Kun haet yrityslainaa Omalaina.fi palvelun kautta, ei siihen sisälly mitään riskejä. 

Lainahakemuksen tekeminen on aina maksutonta, eikä tarjousten vastaanottaminen ole sitovaa. Hakija voi siis pyytää lainatarjoukset ja vasta sitten, kun on rauhassa tutkinut tarjousta, päättää ottaako lainan vai ei.

Lainanhakijalla on täysi oikeus hylätä saamansa lainatarjous, eikä tästä aiheudu hänelle yhtään mitään kustannuksia.

Lainatarjouksen voi pyytää myös esimerkiksi tilanteessa, jossa et ole varma, tuletko hetken kuluttua tarvitsemaan yrityslainaa vai et. Tällöin sinulla on kuitenkin lainatarjous valmiina, mikäli rahoituksen tarve yllättäen tuleekin. Näin saat lainan huomattavasti nopeammin silloin kun sitä tarvitset. Mikäli kuitenkin tilanne muuttuukin siihen suuntaan, ettet tarvitse lainaa, voit silloin hylätä saamasi lainatarjouksen.

 

Miksi yrityslainaa haetaan?

Yrityslainan hakemiselle voi olla useita syitä. Rahoitusta voi tarvita äkillisiin ja arvaamattomiin menoihin, mutta sitä haetaan myös harkittuihin investointeihin.

Eri rahoitustarpeita voi olla niin monia, kuin on sitä hakevia yrityksiäkin. Rahoituksella voidaan kustantaa esimerkiksi laitehankintoja, kuten tietokoneet, kassakoneet, työkoneet, ajoneuvot ja monet muut, mitkä voivat olla välttämättömiä yrityksen toiminnalle.

Laitehankinnoissa voidaan joutua hankkimaan uusia laitteita ja koneita hajonneiden tilalle tai yrityksen kasvaessa vain laajentamaan omaa kalustoa.

Yritykselle voi tulla tarve myös palkata uusia työntekijöitä, kun toiminta kasvaa ja työt lisääntyy. Myös sesongin aiheuttama työmäärän kasvu voi johtaa siihen, että yritys joutuu lyhyelläkin aikavälillä palkkaamaan lisää työvoimaa. Tähän ei välttämättä ole osattu varautua, jolloin yrityslainan hakeminen netistä voi olla erittäin varteen otettava vaihtoehto.

Esimerkiksi kaupassa voi lainaa joutua hakemaan, kun halutaan uudistaa, remontoida tai laajentaa liiketiloja. Omalaina.fi palvelun kautta voi hakea yrityslainaa aina 250.000 euroon saakka, joten sillä varmasti onnistuu niin pienet kuin suuremmatkin uudistukset.

VertaaPankkeja.fi
Logo