TF Bank

TF Bank on pohjoismainen pankki, jolla on pitkä historia pankkiliiketoiminnassa. Yhtiö on perustettu Ruotsissa vuonna 1987 ja Suomessa pankki on aloittanut toimintansa jo vuonna 1999. Tällä hetkellä pankilla on vakavaraista toimintaa monessa Euroopan maassa.

Kuvake1

Vertaa pankkeja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ lainanmyöntäjää

Kilpailuta TF Bank ja 25 muuta pankkia – Saat lainapäätöksen heti

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa!

Vertaa pankkeja palvelumme kautta

Aina ei ole selvää, minkä pankin palveluja käyttäisi.

Me Vertaa Pankkeja – palvelussa pyrimme kuitenkin tekemään siitä sinulle mahdollisimman helppoa.

Täytä yllä olevan hakemuksen ja me kilpailutamme huolellisesti täytetyn hakemuksen kaikkien yhteistyöpankkiemme välillä.

Kilpailuttamisen jälkeen saat vertailtavaksi pankkien lainatarjoukset, joista saat valita mieluisimman.

Ellei mikään lainatarjouksista miellytä sinulla on täysi oikeus lainatarjousten hylkäämiseen ilman kuluja tai sitoutumista.

 


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Pankit ja muut luotonantajat

Lainaesimerkki:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,0% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000 – 60.000 €.


Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 25 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

VertaaPankkeja.fi
Logo