Svea

Svea toimii Suomessa perintä, reskontrahallinta, eri maksuratkaisu sekä rahoitus puolella. Rahoituspalvelut sekä suurin osa hallinnointipalveluista on keskitetty Svea Ekonomi sivuliikkeeseen. Tarjottavat palvelut kuluttajille ovat laina-, osamaksu- ja talletuspalvelu, sekä yrityksille laskurahoitus, maksuratkaisupalvelu ja yrityslimiitti. Yrityksellä on merkittävä rooli perinteisten pankkien täydentävänä toimijana.

Kuvake1

Vertaa pankkeja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ lainanmyöntäjää

Svea ei ole mukana kilpailutuspalvelussamme. Tavoitat kuitenkin 25 muuta pankkia ja luotonantajaa alla olevalla hakemuksella.

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa!

Svea ei ole mukana kilpailutuspalvelussamme.

Kilpailuta lainasi 25 muun pankin ja rahoitusyhtiön välillä täyttämällä maksuton lainahakemus.

 

Ota pankit vertailuun ja tee lainapäätös lainatarjousten perusteella

Lainan koroissa ja kuluissa eri pankkien välillä on aina eroja samoin lainaehdoissa. Saadaksesi selville, mistä pankista saat lainan edullisimmin, täytyy laina kilpailuttaa.

Me Vertaa pankkeja-palvelussa olemme tehneet asian mahdollisimman helpoksi – täytät vain yllä olevan lainahakemuksen ja hakemus kilpailutetaan hetkessä yli 25 pankin ja rahoitusyhtiön välillä. Pankkilainan kilpailuttaminen ja lainatarjousten vertaileminen ei maksa sinulle mitään eikä sido mihinkään sopimukseen. Kun hyväksyt jonkun lainatarjouksista solmit lainasopimuksen haluamasi pankin kanssa. Ellei mikään tarjouksista miellytä, sinulla on täysi oikeus kaikkien tarjousten hylkäämiseen ilman kuluja.

Toimi näin:

  • Täytä maksuton lainahakemus huolellisesti
  • Odota hetki ja saat lainatarjoukset vertailtavaksi
  • Vertaa pankit ja päätä hyväksytkö jonkun henkilökohtaisista lainatarjouksista
  • Allekirjoita lainasopimus sähköisesti ja nosta laina.

 


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Pankit ja muut luotonantajat

Lainaesimerkki:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,0% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000 – 60.000 €.


Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 25 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

VertaaPankkeja.fi
Logo