Säästöpankki

Säästöpankkiryhmä on suomalainen pankkiryhmä, joka koostuu 18 itsenäisestä alueellisesta ja paikallisesta säästöpankista. Pankin perusajatus on ollut alusta lähtien säästäväisyyden edistäminen, taloustaidon tarjoaminen sekä vahva halu edistää yksilön ja yhteisön hyvin vointia. Säästöpankki auttaa aina.

Kuvake1

Vertaa pankkeja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ lainanmyöntäjää

Säästöpankki ei ole mukana kilpailutuspalvelussamme. Tavoitat kuitenkin 25 muuta pankkia ja luotonantajaa alla olevalla hakemuksella.

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa!

Säästöpankki ei ole mukana kilpailutuspalvelussamme.

Tavoitat kuitenkin 25 muuta pankkia ja luotonantajaa alla olevalla hakemuksella.

Kilpailuttamalla pankit pääsee parhaaseen lopputulokseen

Finanssialan palvelut ja tuotteet ovat jokaisen asiakkaan käden ulottuvilla. Netin kautta pankkeihin voi pintapuolisesti tutustua nopeastikin ja saada tietoa pankin toiminnasta, lainatuotteista ja pankkipalveluista. Sivustot eivät kuitenkaan kerro, millä korolla ja lainaehdoilla sinä voit saada lainaa? Ja voiko kyseinen pankki edes myöntää sinulle tarvitsemasi lainan? Saadaksesi selville, mistä laina kannattaa ottaa, vaatii se lainahakemuksen välittämisen usealle pankille – vai vaatiko?

Me Vertaa pankkeja– palvelussa olemme erikoistuneet pankkilainojen kilpailuttamiseen ja vertailuun, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että tavoitat yhdellä hakemuksella kaikki ne pankit, jotka ovat mukana kilpailutuspalvelussamme.

Toimi näin:

  1. Täytä yllä oleva maksuton lainahakemus perustiedoillasi, lainasummalla jonka tarvitset
  2. Lisää vielä laina aika ja loput tarvittavat tiedot
  3. Lähetä hakemus ja odota muutama minuutti
  4. Saat ensimmäiset lainatarjoukset pankeilta vertailtavaksesi
  5. Valitse lainatarjous, johon olet tyytyväinen
  6. Allekirjoita lainasopimus ja nosta laina.

Lainahakemuksen täyttäminen tai lainatarjousten vastaanottaminen ei koskaan sido sinua mihinkään. Ellet ole tyytyväinen lainatarjouksiin, voit hylätä kaikki tarjouksen ilman kuluja.

Säästöpankkiryhmä on eurooppalaisen säästöpankkiyhteisön ESBG:n jäsen.  

 


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Pankit ja muut luotonantajat

Lainaesimerkki:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,0% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000 – 60.000 €.


Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 25 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

VertaaPankkeja.fi
Logo