S-Pankki

S-Pankki Oyj on S-ryhmän ja LähiTapiolan omistama suomalainen kauppapankki. Pankki palvelee S-ryhmän toimipaikoissa kautta maan, missä käteisen nostaminen ja tallettaminen onnistuu S-ryhmän toimipaikan kassalla. S-Pankki on panostanut digitaalisiin palveluihin tarjoamalla asiakkailleen muun muassa S-mobiilin ja S-Etukortin.

Kuvake1

Vertaa pankkeja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ lainanmyöntäjää

S-Pankki ei ole mukana kilpailutuspalvelussamme. Tavoitat kuitenkin 25 muuta pankkia ja luotonantajaa alla olevalla hakemuksella.

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa!

S-Pankki ei ole mukana kilpailutuspalvelussamme.

Kilpailuta lainasi 25 muun pankin ja rahoitusyhtiön välillä täyttämällä maksuton lainahakemus.

 

Vertaa pankit palvelumme avulla

Päivittäiset raha-asiat hoituvat kätevästi oman pankin kautta, mutta tarvittava laina kannattaa aina kilpailuttaa monen eri pankin välillä.

Kilpailuttamalla lainan useiden pankkien ja rahoitusyhtiöiden kesken pystyy tarkemmin hahmottamaan, mistä löytyy halvin laina.

Pankin ja valitun lainan valintaan vaikuttaa tarjottavan lainan korko, takaisinmaksuehdot sekä lainan kokonaiskustannukset koko laina-ajalle.

Vertailemalla lainatarjouksista lainan todellista vuosikorkoa pystyy arvioimaan, kuinka edullisesta lainasta on kyse.

Lainan todellinen vuosikorko on eräänlainen tunnusluku, joka auttaa lainojen korkovertailussa (lue lisää aiheesta Wikipedia).

Kilpailuta ja vertaa pankit palvelumme avulla täyttämällä yllä oleva lainahakemus. Saat heti hakemuksen täytettyäsi ensimmäiset pankkilainat vertailuun.

Sopivan lainan löydettyäsi solmit lainasopimuksen pankin kanssa ja voit nostaa lainaa.

 


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Pankit ja muut luotonantajat

Lainaesimerkki:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,0% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000 – 60.000 €.


Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 25 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

VertaaPankkeja.fi
Logo