Resurs Bank

Resurs Bankilla on pitkä historia finanssialalta. Nykyisin Resurs-konserni toimii kaikkialla Pohjoismaissa. Pankin toimintaa kuuluu tarjota kuluttaja-asiakkailleen palveluja niin osamaksujen, kulutusluottojen, luottokorttien kuin vakuutusten muodossa. Resurs -konserni on noteerattu vuonna 2016 Nasdaq Stocholm-listalla pörssiin nimellä Resurs Holding.

Kuvake1

Vertaa pankkeja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ lainanmyöntäjää

Kilpailuta Resurs Bank ja 25 muuta pankkia – Saat lainapäätöksen heti

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa!

Pankkilainat vertailussa

Olit sitten etsimässä pankkilainaa, kulutusluottoa tai vaikka esimerkiksi autolainaa, ei sitä kannata ottaa suin päin ensimmäisestä vastaantulevasta pankkista. Siinä missä kulutusluototkin tulee kilpailuttaa, kannattaa ottaa asiakseen myös pankkilainan kilpailuttaminen. Monella kuluttajalla saattaa olla käsitys, että lainaa ei voi ottaa kuin omasta asiointipankistaan, mutta näinhän asia ei ole.

Tarvittava laina kannattaa aina kilpailuttaa mahdollisimman monen eri pankin välillä. Tämä asettaa lainatarjouksen antaneet pankit tiukkaan vertailutestiin. Kuka tarjoaa edullisinta pankkilainaa ja millä ehdoilla?

Lainatarjouksissa kannattaa vertailla pankkien todellista vuosikorkoa, koska se pitää sisällään kaikki lainaan kohdistuvat kulut (avausmaksun, lainanhoitokulut yms.). Mitä pienempi on lainan todellinen vuosikorko, sen edullisemmasta pankkilainasta on kyse. Vertailtavien lainojen tulee olla lähtökohtaisesti samanlaiset (lainasumman ja maksuajan).

 


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Pankit ja muut luotonantajat

Lainaesimerkki:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,0% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000 – 60.000 €.


Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 25 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

VertaaPankkeja.fi
Logo