Remonttilaina pankista ilman vakuuksia

Kilpailuta remonttilaina maksutta

Kuvake1

Vertaa pankkeja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ lainanmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa!

Hae remonttilaina pankista

Oletko hankkimassa uutta keittiötä tai muuten uudistamassa kotiasi? Remonttilainan voit hakea niin pankista, kuin monesta muustakin rahoituspalvelusta.

Meidän kautta remonttilainan kilpailuttaminen onnistuu helposti ja ilmaiseksi. Saat yhdellä hakemuksella kilpailutettua remonttilainasi noin 25 pankilla ja rahoituspalvelulla.

Lainaa voit saada todella nopeasti, etkä tarvitse siihen vakuuksia tai takaajia.

 

Mihin remonttilainaa haetaan?

Nimensä mukaisesti remonttilainaa haetaan, kun halutaan tehdä kodin remonttia tai muuta uudistamista. Remonttilainalla voidaan uusia esimerkiksi keittiö, sauna tai rakentaa vaikka uusi terassi takapihalle.

Remontin kustannukset voivat nousta melko korkeiksi, varsinkin jos siihen tarvitsee ammattilaisen apua. Myös joihinkin remonttikohteisiin vaaditaan lain mukaan ammattilainen tekemään, jolloin kustannukset nousevat huomattavasti. Tässä tapauksessa remonttilaina auttaa remontin viemisessä loppuun saakka.

Monelle parhain tilannehan olisi se, että remontin pystyisi rahoittamaan esimerkiksi omilla säästöillä. Monesti käy kuitenkin niin, että materiaalit ja ammattilaisten palkat maksavat niin paljon, ettei niistä selviä ilman lainaa. Remontin voi rahoittaa joko kokonaan tai osittain lainarahalla.

 

Kilpailuta remonttilainan kulut ja korot

Kun suunnittelet remonttia ja siihen lainan hakemista, kannattaa aina tarkkaan ensin miettiä, kuinka paljon tarvitset lainaa.

Remonttia suunnitellessa voi kuluja kertyä monenlaisia aina tarvikkeista ammattilaisen palkkoihin. Jos et itse osaa arvioida remontin kokonaiskustannuksia, kannattaa siihen pyytää ammattilaisen apua.

Myös lainan kilpailuttaminen kannattaa jättää ammattilaisille. Olemme erikoistuneet etsimään asiakkaillemme markkinoiden parhaat remonttilainat. Lainasi kilpailuttaminen onnistuu vaivattomasti täyttämällä yksi ainoa hakemus. Me hoidamme sen jälkeen loput. Sinä puolestaan pääset keskittymään lainatarjousten selaamiseen ja parhaan lainatarjouksen valitsemiseen. Palvelumme lisäksi suosittelemme myös tutustumaan palvelun Vertaalainaa.fi:n lainavaihtoehtoihin.

Selväähän on, että mitä suurempaa remonttia suunnittelet, sitä suurempaa remonttilainaa tarvitset. Mitä suuremmista lainasummista puhumme, sitä enemmän sille on mahdollista kertyä korkoa ja kuluja. Jos mietimme esimerkiksi 10.000 euron remonttilainaa, voi sen kilpailuttamisella säästää helposti jopa 1000 euroa lainan koroissa ja kuluissa.

Saat paremman kuvan lainan todellisista kuluista käyttämällä maksutonta Lainalaskuri.fi palvelua.

 

Remonttilainaa 100 – 60.000 euroa

Olet sitten suunnittelemassa pientä pintaremonttia tai sitten uuden keittiön hankkimista, löytyy meidän kauttamme sopivat lainasummat.

Koska kauttamme haettuihin lainoihin voit valita maksuaikaa 1 – 15 vuotta, voit helposti vaikuttaa kuukausieräsi suuruuteen. Valitse sitä pidempi maksuaika, mitä pienemmän kuukausierän haluat.

Meidän kautta haettuihin lainoihin et koskaan tarvitse vakuuksia, eikä niihin vaadita henkilötakausta. Tärkein asia on hakijan oma takaisinmaksukyky.

Vertaa pankkeja ja muita rahoituspalveluita, ennen lainan hakemista. Näin varmistat, ettet maksa lainastasi liikaa korkoja tai muitakaan kuluja.

 

Remonttilaina netistä

Nykyään lähes kaikkien lainojen hakeminen onnistuu netin välityksellä. Myös remonttilainaa haetaan yhä useammin normaalin pankin sijaan netistä.

Netistä haettu remonttilaina on usein vakuudeton laina, joka tarkoittaa nopeampaa lainan käsittelyä ja sitä, että hakija saa lainan nopeammin käyttöönsä. Sinun ei siis turhaan tarvitse odotella, että pääset aloittamaan remontin tekemisen.

Netin kautta haetun lainan voi saada parhaimmillaan jopa saman päivän aikana. Emme kuitenkaan suosittele hakemaan lainaa hätiköiden, vaan huolellisesti vertaamalla remonttilainoja eri lainapalveluiden välillä.

Meidän kautta voit hakea remonttilainaa netin kautta 500 – 70.000 euroa. Löydät siis varmasti oikeat lainatuotteet ja summat, oli tuleva remonttisi sitten pieni tai suuri.

 

Remonttilainan yhdistäminen olemassa oleviin lainoihin

Jos sinulla on jo aiempaa lainaa jäljellä, voit yhdistää uuden lainasi niiden kanssa. Lainojen yhdistäminen laskee yleensä lainasi kustannuksia. Useiden pienten lainojen erikseen maksaminen on aina kalliimpaa, kuin yhden hyvin kilpailutetun lainan maksaminen.

Voit helposti yhdistää uuden lainan aiempien kanssa, kun ensin lasket yhteen kaikki aiemmat lainat. Tämän jälkeen laske remontin kustannukset ja muu mahdollinen lainantarve. Tämän jälkeen voit hakea yhdistelylainaa palvelumme kautta, jolla maksat aiemmat lainat kokonaisuudessaan pois, sekä saat remontin rahoitettua.

 

Taloyhtiön remonttilaina

Taloyhtiöt yleensä hakevat suurempia remontteja varten yhteistä remonttilainaa. Tätä yksittäin asukas usein lyhentää sitten omassa rahoitusvastikkeessaan.

Tämä voi joissain tapauksissa olla asukkaalle huono ratkaisu, sillä ei ole varmaa onko taloyhtiö varmasti kilpailuttanut lainansa huolellisesti. Asukas ei pysty itse vaikuttamaan lainan takaisinmaksuaikaan, ja näin ollen sen kuukausierän suuruuteen.

Asukkaalla kuitenkin voi olla mahdollisuus hakea henkilökohtaista remonttilainaa, jolla hän voi maksaa oman osuutensa taloyhtiölle. Tässä tilanteessa asukas itse saa päättää, mistä lainan ottaa ja kuinka sen kilpailuttaa.

Asukas pystyy myös itse päättämään lainansa takaisinmaksuajan ja näin ollen myös kuukausierän, joka sopii hänelle kaikista parhaiten.


Lainaesimerkki:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,0% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000 – 60.000 €.


Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

VertaaPankkeja.fi
Logo