POP Pankki

POP Pankilla on 100 vuotta vanhat juuret suomalaisessa pankkihistoriassa. Pankki on vuosikymmenien mittaan muuttunut, mutta yksi asia on ja pysyy - POP Pankki haluaa olla luottamuksen arvoinen pankki ja se näkyy vahvasti heidän asiakaspalvelussaan. Pankilla on vahva asiantuntemus rahoituspuolesta, missä yksikään arjen haaste ei ole liian pieni hoidettavaksi kuntoon. Pankkiasiat eivät saa olla liian monimutkaisia, vaan joustavia ja arjen kanssa yhteen sopivia.

Kuvake1

Vertaa pankkeja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ lainanmyöntäjää

POP Pankki ei ole mukana kilpailutuspalvelussamme. Tavoitat kuitenkin 25 muuta pankkia ja luotonantajaa alla olevalla hakemuksella.

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa!

POP Pankki ei ole mukana kilpailutuspalvelussamme.

Kilpailuta lainasi 25 muun pankin ja rahoitusyhtiön välillä täyttämällä maksuton lainahakemus.

 

Vertaa pankit ja valitse itsellesi sopivin pankki

Jokaisella pankilla on omat vahvuutensa ja asiantunteva osaaminen finanssialalta. Emme voi vakuuttaa asiakasta valitsemaan tiettyä pankkia, koska jokaisella asiakkaalla on erilaiset vaatimukset pankista ja sen tarjoamasta lainasta. Usein pankin valinnassa ratkaisee lainakorko sekä takaisinmaksuehdot, mutta hyvin usein myös pankin tunnettavuus sekä digitaalisten palvelujen toimivuus.

Sen vuoksi Vertaa Pankkeja- palvelu perustettiin- me kilpailutamme lainahakemuksesi, sinä päätät minkä pankin valitset.

Täyttämällä hakemuksen välitämme sen 25 eri pankille ja rahoitusyhtiölle kilpailutettavaksi. Tämän jälkeen jokainen kilpailutuksessa mukana oleva pankki arvioi oman lainatarjouksensa jättämisestä. Tulleet lainatarjoukset asiakas saa arvioitavakseen ja valitsee joukosta itselleen sopivimman lainan.

Yhtäkään lainatarjousta ei kuitenkaan tarvitse hyväksyä ellei mikään tarjouksista ole mieleinen. Tämän vuoksi ja juurikin tästä syystä Vertaa pankkeja- palvelua kannattaa kokeilla. Vertaa pankit ja päätä haluatko hyväksyä jonkun pankkien tarjoamista lainatarjouksista.

 


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Pankit ja muut luotonantajat

Lainaesimerkki:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,0% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000 – 60.000 €.


Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 25 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

VertaaPankkeja.fi
Logo