Pankkilainaa jopa 60.000 € ilman vakuuksia

Me laitamme pankit kilpailemaan sinusta

Kuvake1

Vertaa pankkeja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ lainanmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa!

Pankkilaina nopeasti netistä

Lähes kaikki meistä miettivät pankkilainan hakemista jossain vaiheessa elämää. Pankkilainaa haetaan nykyään netistä moniin eri tarkoituksiin.

Silti moni unohtaa pankkilainan perusteellisen kilpailuttamisen. Aloita pankkilainojen kilpailuttaminen alla olevissa lainapalveluissa.

 

Mikä on pankkilaina?

Pankkilaina on suoraan pankista haettu joko vakuudellinen tai vakuudeton laina.

Nykyään myös pankkilainan hakeminen on siirtynyt paljon netin puolelle. Lähes jokaisesta pankista voi hakea netin kautta lainaa, mutta kuitenkin useat ihmiset silti haluavat neuvotella henkilökohtaisesti pankkivirkailijan kanssa.

Pankkilainojen kilpailu on lisääntynyt kokoajan, sillä nykyään voit suomalaisten pankkien sijaan hakea lainaa myös ulkomaalaisista pankeista. Yleinen kilpailun lisääntyminen johtaa taas siihen, että lainojen hinnat laskevat, kun pankit kilpailevat asiakkaista. Pankkilaina kannattaa kilpailuttaa huolellisesti ja pankkien lainatarjouksia kannattaa vertailla tarkasti. Vain vertaamalla eri pankkien tarjouksia, voi löytyä netin halvin pankkilaina. Voit kilpailuttaa noin 25+ eri pankkia maksutta myös palvelussa Vertaalainaa.fi. Palvelun Vertaalainaa.fi kautta kilpailutat suomalaisia, ruotsalaisia, virolaisia ja norjalaisia pankkilainoja.

 

Vertaile pankkilaina huolellisesti

Hait lainaa sitten mistä tahansa, ei sen kilpailuttamista kannata koskaan unohtaa. Kilpailuttaminen voi säästää sinulta suuriakin summia, kun saat karsittua kalliit lainat heti pois. Eri pankkien lainoissa saattaa olla suuriakin hintaeroja, jonka takia ei kannatakaan koskaan hyväksyä ensimmäistä tarjousta jonka saat.

Meidän kauttamme voit kilpailuttaa lainasi noin 25 pankilla ja rahoituspalvelulla. Lainan kilpailuttaminen onnistuu helposti yhdellä hakemuksella, eikä maksa sinulle yhtään mitään.

Pankkivertailu voi olla hankalaa, mikäli sitä ei ole ennen tehnyt. Tästä syystä olemmekin avanneet oman palvelumme, jotta jokainen voisi kilpailuttaa lainansa helposti.

 

Pankkilainaa jopa 60.000 euroa

Kauttamme sinun on helppo kilpailuttaa lainasi 25 pankilla ja muulla rahoituspalvelulla. Saat parhaat tarjoukset yhdellä hakemuksella.

Maksuaikaa kauttamme haetulla pankkilainalle voit valita 1 – 15 vuotta. Näin pääset itse suoraan vaikuttamaan kuukausieräsi suuruuteen, sillä mitä pidemmän maksuajan valitset, sitä pienempi kuukausierä lainallesi tulee.

Kaikki kauttamme haetut lainat myönnetään ilman vakuuksia ja takaajia. Tämä takaa nopeamman käsittelyn lainallesi, jolloin saat lainasi nopeammin käyttöösi.

Pankkienkin välillä saattaa olla lainoissa suuriakin eroja. Me autamme sinua ilmaiseksi löytämään juuri itsellesi sopivimman ja edullisimman pankkilainan.

 

Kuka voi saada pankkilainaa?

Yleensä pankkilainaa hakevalta vaaditaan, että on kyseisen pankin asiakas. Tämä ei nykyisin ole ongelma, sillä pankin asiakkaaksi liittyminen on todella helppoa ja nopeaa.

Pankkilainan voi saada täysi-ikäiset henkilöt, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Maksuhäiriömerkintä ei välttämättä ole este lainan saannille, mutta vaikeuttaa sitä todella paljon.

Pankkilainoihin vaaditaan yleensä myös säännölliset tulot, jotka varmasti riittävät muiden menojen lisäksi pankkilainan lyhentämiseen.

Pankit voivat asettaa toisistaan poikkeavia kriteereitä hakijoille. Myös haettavan lainan suuruus ja sen käyttötarkoitus voi vaikuttaa siihen, mitä hakijalta vaaditaan sen saamiseksi.

Kun teet lainahakemuksen meidän kautta, välitämme sen vain sellaisille pankeille ja rahoituspalveluille joista voit saada lainaa.

Saatuasi lainatarjoukset voit vertailla niitä kaikessa rauhassa ja päättää vasta sitten, haluatko hyväksyä jonkin saamistasi lainatarjouksista.

Lainatarjousten todellisten kulujen selvittämiseen voit käyttää myös maksutonta Lainalaskuri.fi palvelua.

 

Mihin pankkilainaa haetaan?

Pankkilainaa haetaan moniin eri tarkoituksiin. Sitä voi hakea niin pieniin, kuin suuriinkin hankintoihin, kuten esimerkiksi:

  • Auton hankinta. Monesti ihmiset joutuvat hakemaan lainaa uuden auton hankintaa varten. Lainan saantia voi helpottaa se, jos sinulta löytyy jo valmiiksi käsiraha autoa varten.
  • Asunnon ostaminen. Asuntolaina on yksi suosituimmista lainoista. Koska kyseessä on lähes aina kyseessä suuri laina, on lainan kilpailuttaminen entistä tärkeämpää, ettet joudu maksamaan turhan suuria korkoja tai kuluja.
  • Lainojen yhdistäminen. Joskus saattaa tulla se tilanne, että pieniä lainoja ja maksuja pääsee kertymään. Tällöin monesti haetaan yksi suurempi pankkilaina, jolla maksetaan pienemmät lainat pois. Lainojen yhdistämisellä hakijat saavat laskettua lainojen korkoja ja kuluja, sekä talouden hallinta helpottuu.
  • Remontti. Onko haaveissa uusi keittiö tai vaikkapa terassi? Nämä ovat myös yleisiä pankkilainan käyttökohteita, kun kotia halutaan uudistaa kerralla hieman suuremmin.
  • Lomamatkat. Esimerkiksi häämatkat tai suuren perheen lomamatkat saattavat erilaisine kuluineen kasvaa melko kalliiksi. Tähän haetaan monesti helpotusta erilaisten lainojen muodossa.

Käyttökohteita on kymmeniä, ellei satoja enemmän, mutta yllä olevat ovat niitä suosituimpia. Vertaa pankkeja, jotta löydät varmasti omaa tarvettasi parhaiten vastaavan lainan.

Aina kannattaa miettiä ennen pankkilainan hakemista, että tarvitseeko todella lainaa. Sitä ei kannata hakea turhuuksiin ja takaisinmaksusuunnitelma kannattaa aina tehdä huolellisesti ennen lainatarjousten hyväksymistä.

 

Pankkilaina yrityksen perustamista varten

Pankkilainaa voi hakea myös avuksi uuden yrityksen perustamista varten. Tällöin yleensä puhutaan yrityslainasta.

Lainaa ei voi saada yksityishenkilö, sillä yrityslainaa varten pitää aina olla y-tunnus.

Yrityksen perustaminen voi olla hyvinkin kallista, sillä monesti pitää tehdä erilaisia hankintoja ja mahdollisesti täyttää varastoa ennen toiminnan aloittamista.

Yrityslainaa on mahdollista hakea myös muuhunkin tarpeeseen, kuin vain yrityksen aloittamista varten.

 

Vakuudellinen vai vakuudeton pankkilaina?

Normaaleihin pankkilainoihin tarvitaan usein takaaja tai vakuuksia. Pankit myöntävät pienempiä lainoja myös ilman vakuuksia.

Netin kautta kuitenkin vakuudettomien pankkilainojen hakeminen on yleistynyt kokoajan. Vakuudettoman lainan voi saada huomattavasti nopeammin, kuin vakuudellisen lainan.

Ennen vakuudettomia lainoja pidettiin kalliina verrattuna vakuudellisiin pankkilainoihin, mutta nykyään kilpailun lisääntymisen myötä myös vakuudettomien lainojen korot ja kulut ovat selvästi laskeneet.

Voit hakea vakuudetonta pankkilainaa helposti meidän palvelun kautta. Se ei maksa sinulle mitään, eikä tarjousten pyytäminen sido sinua ottamaan lainaa. Voit rauhassa tutkia läpi saamiasi lainatarjouksia ja vasta sitten päättää, otatko lainaa vai et.


Lainaesimerkki:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,0% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000 – 60.000 €.


Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

VertaaPankkeja.fi
Logo