Tutustu pankkeihin ja pyydä ilmaiset pankkilainatarjoukset

Bank Norwegian on virallinen pankki. Pankkitoimiluvan yhtiö on saanut vuonna 2007. Tällä hetkellä Bank Norwegian toimii useissa pohjoismaissa ja kiinnostus digitaalisesti toimivan pankin palveluihin ei ole hiipunut vuosien saatossa. Nykyisin yhtiö on yli 1,7 miljoonan kuluttaja-asiakkaan pääasiallista pankkiyhteyttä täydentävä pankki. Bank Norwegian tarjoaa kuluttajille kattavat palvelut, joihin kuuluu kulutusluotot, säästötilit sekä luottokortit.

Instabank on vuonna 2016 perustettu norjalainen pankki, joka on laajentanut toimintaansa Suomeen. Nykyaikaisesti toimiva sähköinen palvelu takaa, että kulut pysyvät alhaisina asiakaspalvelusta kuitenkaan tinkimättä. Kun palvelut toimivat verkossa, pystytään asiakkaille tarjoamaan palveluja helposti ja joustavasti.

Resurs Bankilla on pitkä historia finanssialalta. Nykyisin Resurs-konserni toimii kaikkialla Pohjoismaissa. Pankin toimintaa kuuluu tarjota kuluttaja-asiakkailleen palveluja niin osamaksujen, kulutusluottojen, luottokorttien kuin vakuutusten muodossa. Resurs -konserni on noteerattu vuonna 2016 Nasdaq Stocholm-listalla pörssiin nimellä Resurs Holding.

Nordax Bank on tunnettu ruotsalainen pankki Pohjoismaissa. Heillä on toimintaa Ruotsissa, Suomessa, Saksassa sekä Norjassa, joissa asiakkaita on jo yli 150.000. Palveluitaan pankki on tarjonnut jo vuodesta 2004 saakka. Yksityishenkilöille pankilla on tarjottavaan kulutusluottoja ja säästötilejä. Yhtiö kuuluu Ruotsin valtion talletussuojan piiriin sekä toimii Ruotsin finanssivalvonnan alaisuuteen.

Bigbank on perustettu vuonna 1992. Toiminta on vuosien mittaan laajentunut moneen maahan ja pankin tavoitteena on ollut jo pitkään tarjota asiakkailleen selkeä rahoitus, minkä avulla he voivat parantaa elämänlaatuaan. Tähän tavoitteeseen he pääsevät vain määrätietoiset, mutta asiakasystävälliset arvot säilyttämällä. Nykypäivän vaatimuksiin lainasektorilla kuuluu myös vahvasti digitaalisten rahoituspalvelujen tarjoaminen, jossa Bigbank on edelläkävijä.

Komplett Bank on perustettu vuonna 2014 ja toimii Norjan finanssivalvonnan toimiluvalla. Suomeen Komplett Bank laajensi muutamaa vuotta myöhemmin ja on nyt vakiinnuttanut asemansa Suomessa. Pankin tavoitteena on luoda asiakkailleen innovatiivisia maksuratkaisuja sekä elää ajan hermolla muuttuvassa markkinatilanteessa.

BRAbank on täysin digitaalinen pankki, jonka toiminta perustuu nykyaikaiseen pankkiteknologiaan. Tämä helpottaa asiakkaiden asiointia pankissa, kun kattavat palvelut ovat kaikkien käytössä monipuolisesti verkossa. Yhtiön vahvuutena on kilpailukykyinen lainahinnoittelu, ketterä palvelurakenne sekä lainahakemusten nopea käsittelyaika.

Collector Bank sai pankkitoimintaan myönnettävän luvan vuonna 2015 ja saman vuoden kesäkuussa emoyhtiö Collector AB listautui Tukholman Nasdaqiin. Yhtiön alkuajoista toiminta on muuttunut monipuolisemmaksi pankkipalveluiden osalta ja viime vuosien ajan yhtiö on kiinnittänyt entistä enemmän huomiota mobiilipalveluiden ja sovellusten kehittämiseen. Tänä päivänä Collector Bankilla on tarjottavaan niin yksityisasiakkaille kuin yritysasiakkailleenkin kattavia rahoitusratkaisuja.

TF Bank on pohjoismainen pankki, jolla on pitkä historia pankkiliiketoiminnassa. Yhtiö on perustettu Ruotsissa vuonna 1987 ja Suomessa pankki on aloittanut toimintansa jo vuonna 1999. Tällä hetkellä pankilla on vakavaraista toimintaa monessa Euroopan maassa.

Avida toimii Ruotsin finanssivalvonnan alaisuudessa. Yhtiöllä on luottolaitostoimintaan lupa niin Ruotsissa, Suomessa kuin Norjassa. Avidan tärkeimpänä tavoitteena on tarjota yksityishenkilöille sekä eri yrityksille selkeitä ja nykyaikaisia rahoitusratkaisuja.

Halino on toiminut Suomen lainamarkkinoilla jo pitkään. Halino-lainan luotonantajana toimii TF Bank. Yhtiö tarjoaa kuluttajille kulutusluottoa sekä säästötilin. Pankin toimintaan luvan on myöntänyt Ruotsin finanssivalvonta, jonka tehtäviin kuuluu myös valvoa pankkiliiketoimintaa. Halino-laina on selkeä lainatuote, mikä ei jätä mitään arvailujen varaan. Kaikki lainaan liittyvät kulut, korko ja lainaehdot kerrotaan läpinäkyvästi ja luotettavasti.

Ferratum haluaa tarjota kaikille laadukkaita ja helposti käytettäviä pankkipalveluita. Ferratum Bank uskoo vahvasti, että digitalisaatio on nyt ja tulevaisuudessa pankki- ja talousalalla merkittävässä roolissa suhteessa kehittymiseen ja monipuolisten palvelujen tarjoamiseen. Ferratum Bank on osa Ferratum Group -konsernia.

Danske Bank on kansainvälisesti toimiva pohjoismainen pankki, joka on Suomessa kolmanneksi suurin. Danske Bankin tavoitteena on tarjota niin henkilöasiakkailleen kuin yhteisöasiakkailleen pankkipalvelut, joita on päivittäin helppo käyttää sekä työkalut taloudellisen päätösten tekoon.

Nordea on pohjoismainen yleispankki. Pankki on markkina-arvoltaan mitattuna Euroopan kymmeneksi suurimman finanssipalveluyrityksen joukossa. Nordea on taloudellisesti vakaa pankki ja se on saanut AA-luokituksen. Nordea pankkina on monelle tuttu ja sen pankkipalveluihin luotetaan. Pankki tarjoaa asiakkailleen monenlaisia palveluita niin lainoista säästötileihin.

OP ryhmä on Suomen suurin finanssiryhmä. Suomessa OP-ryhmällä on yli neljä miljoonaa asiakasta, joista suuri joukko on Osuuspankin omistaja-asiakkaita. Pankin omistaja-asiakkuus tarjoaa monenlaisia etuuksia pankin palveluissa, kuten alennuksia pankki- ja vakuutuspalveluissa. OP-ryhmälle on tärkeää tarjota asiakkailleen nykyaikaiset palvelut niin verkossa kuin asiakaskohtaamisissa pankkien toimipisteillä kautta maan.

POP Pankilla on 100 vuotta vanhat juuret suomalaisessa pankkihistoriassa. Pankki on vuosikymmenien mittaan muuttunut, mutta yksi asia on ja pysyy - POP Pankki haluaa olla luottamuksen arvoinen pankki ja se näkyy vahvasti heidän asiakaspalvelussaan. Pankilla on vahva asiantuntemus rahoituspuolesta, missä yksikään arjen haaste ei ole liian pieni hoidettavaksi kuntoon. Pankkiasiat eivät saa olla liian monimutkaisia, vaan joustavia ja arjen kanssa yhteen sopivia.

S-Pankki Oyj on S-ryhmän ja LähiTapiolan omistama suomalainen kauppapankki. Pankki palvelee S-ryhmän toimipaikoissa kautta maan, missä käteisen nostaminen ja tallettaminen onnistuu S-ryhmän toimipaikan kassalla. S- Pankki on panostanut digitaalisiin palveluihin tarjoamalla asiakkailleen muun muassa S-mobiilin ja S-Etukortin.

Svea toimii Suomessa perintä, reskontrahallinta, eri maksuratkaisu sekä rahoitus puolella. Rahoituspalvelut sekä suurin osa hallinnointipalveluista on keskitetty Svea Ekonomi sivuliikkeeseen. Tarjottavat palvelut kuluttajille ovat laina-, osamaksu- ja talletuspalvelu, sekä yrityksille laskurahoitus, maksuratkaisupalvelu ja yrityslimiitti. Yrityksellä on merkittävä rooli perinteisten pankkien täydentävänä toimijana.

Handelsbanken on kansainvälisesti toimiva ruotsalainen pankkikonserni. Pankin toiminta perustuu henkilökohtaiseen ja yksilölliseen palveluun ja toiminnan keskiössä ovat aina asiakkaan tarpeet. Handelsbanken on perustettu vuonna 1871.

Oma Säästöpankki Oyj on Suomen suurin itsenäinen säästöpankki. Oma Säästöpankki toimii erillään muista Säästöpankeista eikä näin ollen kuulu Säästöpankkiryhmään. Pankki palvelee niin yksityis- kuin yritysasiakkaita.

Evli Pankki on sijoittamiseen erikoistunut pankki. Pankin tavoitteena on auttaa yrityksiä sekä yksityishenkilöitä löytämään sopivat sijoituskohteet ja näin ollen kasvattamaan varallisuuttaan. Evli Pankki Oyj:n B-osake on listattu Nasdaq Helsingissä.

Säästöpankkiryhmä on suomalainen pankkiryhmä, joka koostuu 18 itsenäisestä alueellisesta ja paikallisesta säästöpankista. Pankin perusajatus on ollut alusta lähtien säästäväisyyden edistäminen, taloustaidon tarjoaminen sekä vahva halu edistää yksilön ja yhteisön hyvin vointia. Säästöpankki auttaa aina.

Aktia pankki palvelee asiakkaitaan ketterästi digitaalisten kanavien kautta sekä toimisteillään. Digitaaliset palvelut ovat nykypäivän pankeille haaste, mutta samalla mahdollisuus asiakasmäärien kasvattamiseen. Aktia mobiilipankin avulla asiakkaiden on helppo hoitaa päivittäisiä raha-asioitaan sekä tarkistaa lainaan liittyvät asiat.

Valitse sopiva lainapalvelu ja pyydä maksuton lainatarjous

Netissä toimii jo noin 100 erilaista lainapalvelua, joten sen halvimman lainan löytyminen voi olla varsin työlästä.

Halvin laina löytyy vain eri lainapalveluita kilpailuttamalla, mutta lainojen kilpailuttaminen vie paljon aikaa.

VertaaPankkeja.fi on perustettu juuri tämän ongelman vuoksi.

Me teemme tiivistä yhteistyötä Suomen johtavien lainapalveluiden kanssa ja tiedämme, mistä löytyy netin joustavimmat ja halvimmat lainat.

Kun sinä tarvitse lainaa, me olemme aina valmiina etsimään ja kilpailuttamaan kaikki yhteistyökumppanimme sinun puolestasi.

Sinun tarvitsee vain jättää yksi lainahakemus palveluumme ja me hoidamme loput.

Kauttamme tavoitat yhdellä ainoalla hakemuksella yli 30 eri pankkia ja muuta rahoitusyhtiötä ja voit hakea lainaa 100 – 60.000 euroa, 1 – 20 vuoden maksuajalla.

Vertaa lainoja ja valitse sopivin

Lainavertailu auttaa löytämään netin halvimman lainan.

Lainoja vertaillessa on kuitenkin tärkeää vertailla myös lainan muitakin ominaisuuksia, kuin vain todellista vuosikorkoa.

Esimerkiksi lainan maksuaikaan kannattaa kiinnittää huomiota, sekä siihen että onko lainassa mahdollista pitää lyhennysvapaita kuukausia.

Suurin osa kulutusluottojen maksuvaikeuksista tulee siitä, että kulutusluotto on haettu liian lyhyellä maksuajalla.

Lyhyt maksuaika kuulostaa aina hyvältä, sillä sen avulla lainasta pääsee nopeasti eroon.

Lyhyt maksuaika tarkoittaa kuitenkin myös aina hieman suurempaa kuukausierää.

Jos lainan kuukausittain maksettava kuukausierä on liian suuri, se ei anna yhtään joustoa omaan talouteen.

Näin ollen pienikin ylimääräinen meno saattaa johtaa siihen , että rahat eivät enää riitä lainan lyhentämiseen.

Tämän vuoksi lainaan kannattaa aina valita sen suuruinen kuukausierä, että rahaa voi jättää myös hieman säästöön kuukausittain.

Myös maksuvapaat kuukaudet ovat erinomainen tapa selviytyä taloudellisesti tiukoista kuukausista.

Katso myös: Kilpailu ja kuluttajavirasto, Luoton maksujärjestelyt

VertaaPankkeja.fi
Logo