Palvelumme suosituin pankki on edelleen Bank Norwegian

Bank Norwegian nousi nopeasti suomalaisten suosioon, kun he aloittivat toimintansa Suomessa. He ovat pysyneet palvelumme suosituimpana pankkina pitkään, eikä suosiolle näytä olevan loppua.

Bank Norwegian yhteenveto

Monet tietävät lentoyhtiö Norwegianin, joka toimiikin osaomistajana Bank Norwegianissa. Bank Norwegian on aloittanut toimintansa Norjassa vuonna 2007. Sen jälkeen he ovat laajentaneet toimintaansa Ruotsiin vuonna 2013, sekä Tanskaan ja Suomeen vuonna 2015.

He toimivat niin sanotusti rajan yli, koska heillä ei ole minkäänlaista sivuliikettä Suomessa. Kaikki asiointi tapahtuu netissä, joten asiakkaille tästä ei ole mitään haittaa. Heidän verkkosivut ovat täysin suomenkieliset, sekä asiakaspalvelu toimii suomeksi.

Heidän tarjonnasta löytyy nykyisin kulutusluotto, luottokortti, sekä säästötili. Heidän tarjontaan ei kuitenkaan kuulu niin sanottuja perus pankkipalveluita, kuten normaalia käyttötiliä.

Bank norwegian pankkilaina

Bank Norwegian kulutusluotto

Ensimmäinen asia mitä Bank Norwegian Suomessa tarjosi, oli kulutusluotto, jota pystyi hakemaan 1000 eurosta 50.000 euroon. Melko nopeasti he kuitenkin nostivat haettavan maksimisumman 60.000 euroon saakka. Heidän lainatuote on täysin vakuudeton, eikä sen saamiseksi vaadita henkilötakaajia. Maksuaikaa he tarjoavat 1 vuodesta 15 vuoteen saakka.

Lainan hakeminen tapahtuu täysin verkon välityksellä ja suomalaiset innostuivatkin nopeasti testaamaan uuden pankin lainapalvelua. Yksi syy heidän suosion nousuun oli varmasti lainan hakemisen helppous, sekä edullinen hinnoittelu. He lupaavat laskea henkilökohtaisen lainatarjouksen jokaiselle hakijalle.

Lainan korko vaihtelee 6,99% – 22,49% välillä. Verrattuna muihin netistä haettaviin vakuudettomiin lainoihin, on heidän korko erittäin kilpailukykyinen. Toki lainaa on mahdollista saada varmasti halvemmalla, mutta silloin hakijalta kyllä vaaditaan jo hyvät vakuudet ja/tai henkilötakaaja lainalle.

Voit laskea miten lainan korko vaikuttaa lainan kuluihin myös palvelussa Lainalaskuri.fi.

 

Bank Norwegian luottokortti

Vakuudettomien lainojen lisäksi erittäin suosituksi nousi heidän tarjoama luottokortti. Luottokortin hakeminenkin onnistuu helposti netin kautta ja sen hakeminen on täysin ilmaista.

Luottokortin etuihin kuuluu se, että siinä ei ole lainkaan vuosimaksua ja ostoksille luvataan aina 45 päivää korotonta maksuaikaa. Kortin käyttäminen kerryttää myös CashPoints-pisteitä, joita pystyy käyttämään Norwegianin lentolippujen ostamiseen.

  • Luottokortin luottoraja on 1000 – 10.000 euroa
  • Ei lainkaan vuosimaksua
  • Sähköpostilaskutuksessa ei laskutuslisää
  • PIN-koodin voi valita itse
  • Kortin käyttö kerryttää CashPoints-pisteitä, joilla saa alennusta lentolipuista
  • Ostoksille korotonta maksuaikaa 45 päivää
  • Kun matkojen kuluista on maksettu vähintään puolet luottokortilla, sisältyy matkaan ilmainen matkavakuutus ja peruutusturva

 

Säästötili

Bank Norwegianin aloitti tarjoamalla talletuksille erittäin kilpailukykyistä 1,75% korkotuottoa. Sen jälkeen he ovat kuitenkin laskeneet korkoa, joka on tällä hetkellä 0,75%.

Oman talletustilin avaaminen onnistuu verkon välityksellä helpolla hakemuksella, eikä se vie kuin muutaman minuutin. Tilin avaaminen on maksutonta, eikä sille ole asetettu nostorajoituksia.

Alkuunsa suomalaiset hieman epäröivät tallettaa rahoja ulkomaisen pankin tilille, mutta se kuitenkin nopeasti osoittautui täysin turvalliseksi. Siitä lähtien yhä useammat ovat tallettaneet säästöjään Bank Norwegianin säästötilille.

VertaaPankkeja.fi
Logo