Nordea

Nordea on pohjoismainen yleispankki. Pankki on markkina-arvoltaan mitattuna Euroopan kymmeneksi suurimman finanssipalveluyrityksen joukossa. Nordea on taloudellisesti vakaa pankki ja se on saanut AA-luokituksen. Nordea pankkina on monelle tuttu ja sen pankkipalveluihin luotetaan. Pankki tarjoaa asiakkailleen monenlaisia palveluita niin lainoista säästötileihin.

Kuvake1

Vertaa pankkeja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ lainanmyöntäjää

Nordea ei ole mukana kilpailutuspalvelussamme. Tavoitat kuitenkin 25 muuta pankkia ja luotonantajaa alla olevalla hakemuksella.

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa!

Nordea ei ole mukana kilpailutuspalvelussamme.

Kilpailuta lainasi 25 muun pankin ja rahoitusyhtiön välillä täyttämällä maksuton lainahakemus.

Nordean tiedot lyhyesti:
  • Perustettu vuonna 1997.
  • Pohjoismaiden suurin finanssialan yritys.
  • Nordea-konsernin emoyhtiö on pörssilistattu Nordea Bank Oyj.
  • Nordea Bank Oyj:n kotipaikka on Suomi.
  • Nordean markkina-arvo on 33,93 mrd € (26.4.2021)
  • Markkina-arvolla mitattuna Nordea on Euroopan kymmenen suurimman finanssipalveluyrityksen joukossa.
  • Nordealla on noin 10 miljoonaa kotitalousasiakasta ja 0,6 miljoonaa yritysasiakasta.
  • Nordealla on toimipaikka 20 eri maassa.
  • Nordea on yksi niistä harvoista pankeista, joilla on AA-luokitus.

Kilpailuta ja vertaa pankit yhdellä hakemuksella

Meidän tehtävä Vertaa pankkeja– palvelussa on kilpailuttaa jättämäsi lainahakemus mahdollisimman monen pankin välillä. Tämä on mahdollista, koska teemme yhteistyötä toimijoiden kanssa, mitkä välittävät lainatarjoukset eri pankeille. Yksi lainahakemus tavoittaa hetkessä yli 25 pankkia ja rahoitusyhtiötä.

Moni lainaa tarvitseva asiakas arvostaa pankin valinnassa luotettavuuden lisäksi maltillista lainakorkoa, joustavia lainaehtoja sekä palvelun toimivuutta.  Pankkien keskinäinen kilpailuttaminen antaa lainanhakijalle näin ollen hyvät edellytykset sopivan pankin löytämiseen. Henkilökohtaisia lainatarjouksia vertailemalla asiakas pystyy arvioimaan, mikä tarjouksista on kilpailukykyisin.

 


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Pankit ja muut luotonantajat

Lainaesimerkki:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,0% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000 – 60.000 €.


Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 25 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

VertaaPankkeja.fi
Logo