Nordax Bank

Nordax Bank on tunnettu ruotsalainen pankki Pohjoismaissa. Heillä on toimintaa Ruotsissa, Suomessa, Saksassa sekä Norjassa, joissa asiakkaita on jo yli 150.000. Palveluitaan pankki on tarjonnut jo vuodesta 2004 saakka. Yksityishenkilöille pankilla on tarjottavaan kulutusluottoja ja säästötilejä. Yhtiö kuuluu Ruotsin valtion talletussuojan piiriin sekä toimii Ruotsin finanssivalvonnan alaisuuteen.

Kuvake1

Vertaa pankkeja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ lainanmyöntäjää

Kilpailuta Nordax Bank ja 25 muuta pankkia – Saat lainapäätöksen heti

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa!

Vertaa pankkeja palvelumme avulla

Me Vertaa pankkeja– palvelussa haluamme, että voit olla tyytyväinen ottamaasi lainaan.

Siitä syystä pidämme tärkeänä, että saat parhaan mahdollisen kokemuksen pankin valinnassa.

Lainaa ei tarvitse ottaa omasta asiointipankistaan, vaan tarvitsemansa lainan voi kilpailuttaa monen pankin välillä ja päättää tarjousten perusteella, minkä pankin tarjouksen valitsee.

Pankkien kilpailuttaminen kauttamme on täysin maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Vasta pankin kanssa tehdyn lainasopimuksen jälkeen olet velvollinen maksamaan lainan luotonmyöntäjälle sopimuksen ehtojen mukaan.

 


Lainaesimerkki:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,0% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000 – 60.000 €.


Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

VertaaPankkeja.fi
Logo