Lainojen yhdistäminen pankkilainalla

Maksatko liikaa korkoa ja kuluja nykyisistä lainoistasi? Lainojen yhdistäminen auttaa sinua säästämään ja helpottaa omaa talouden hallintaasi.

Onko sinulle kertynyt useita pieniä lainoja, joiden maksaminen alkaa olla kallista ja työlästä? Miksi et yhdistäisi lainojasi?

Lainojen yhdistämisellä jo tuhannet ihmiset ovat onnistuneet säästämään ja maksamaan pois kaikki korkeakorkoiset lainat.

Lainojen yhdistäminen auttaa sinua säästämään

Lainojen yhdistäminen on nykyään todella helppoa ja vaivatonta.

 

Kilpailuta uusi yhdistelylaina

Meidän palvelun kautta voit kilpailuttaa uuden lainasi 25 pankilla ja rahoituspalvelulla. Näin varmistat itsellesi tämän hetken parhaat lainatarjoukset, joista voit vapaasti valita haluamasi.

Lainojen kilpailuttaminen on asia, joka tuntuu unohtuvan nykyään liian monelta. Monet kuvittelevat sen olevan jotenkin vaikeaa tai kovin työlästä, vaikka totuus on että sen pystyy kuka tahansa tekemään vaikka kotisohvalta käsin.

Aiemmin sinun piti tehdä lainahakemus erikseen jokaiseen lainapalveluun, jotka halusit kilpailuttaa keskenään. Tämä vei aikaa ja oli hankala pysyä kärryillä siitä, mistä nyt olet jo saanut tarjouksen ja mistä et. Nykyään tuo kaikki onnistuu vain yhdellä hakemuksella esimerkiksi meidän palvelun kautta. Täytä yksi hakemus, jonka me välitämme noin 25 pankille ja rahoituspalvelulle. He lähettävät tämän jälkeen tarjouksensa suoraan sinulle, mikäli pystyvät myöntämään lainaa sinulle. Vertaile lainatarjoukset ja valitse niistä itsellesi sopivin. Lue lisää lainojen kilpailuttamisesta: Vertaalainaa – kilpailuta laina

 

Miten lainojen yhdistäminen pankkilainalla tapahtuu?

Se on erittäin helppoa! VertaaPankkeja.fi palvelun avulla voit helposti kilpailuttaa itsellesi pankkilainan, jolla voit maksaa aiemmat lainasi pois.

Sinun tulee vain ensin laskea kaikkien lainojen ja mahdollisten luottokorttien ja maksujen kokonaissumma. Tämän jälkeen kun tiedät, kuinka suuren yhdistelylainan tarvitset, voit kilpailuttaa sen kauttamme.

Tee lainahakemus, jonka jälkeen saat lainatarjouksia, joista voit valita parhaimman. Hyväksyttyäsi tarjouksen, maksetaan laina tilillesi välittömästi. Maksa sitten tällä uudella lainalle heti kaikki aiemmat lainasi pois. Tämän jälkeen sinulle jää vain yksi hyvin kilpailutettu pankkilaina hoidettavaksi, eikä sinun tarvitse enää käyttää aikaasi monien lainojen yhtäaikaiseen hoitamiseen.

 

Mitä hyötyä lainojen yhdistämisestä sitten on?

Kaksi suurinta hyötyä siitä ovat säästäminen, sekä omien raha-asioiden hoitamisen helpottaminen. Monen eri lainan hoitaminen vie aikaa, kun pitää muistaa mistä lainasta milloinkin on jo maksanut kuukausierät, ja milloin minkäkin lainan eräpäivä on. Kun hoidat vain yhtä lainaa kerralla, helpottuu laina-asioiden hoitaminen huomattavasti.

Toinen asia, eli säästäminen tulee siitä, kun sinun ei tarvitse maksaa enää monien pienten lainojen korkoja ja kuluja. Kun kilpailutat yhden hyvän yhdistelylainan, laskee korkokulut ja muut maksut selvästi.

Esimerkiksi LainojenYhdistäminen.com on laskenut artikkelissaan Pienennä lainasi kuukausierää ja korkoa seuraavasti:

Asiakkaallamme oli lainaa 10 000 euroa. Se koostui seuraavanlaisista lainoista:

  • Kulutusluotto 5000 €. Maksuaikaa 54 kk. Kuukausierä 181,17 €. Todellinen vuosikorko 39,49%
  • Joustoluotto 3000 €. Maksuaikaa 12 kk. Kuukausierä 388 €. Todellinen vuosikorko 138,45%
  • Joustoluotto 2000 €. Maksuaika 12 kk. Kuukausierä 257,25 €. Todellinen vuosikorko 135,62%.

Asiakkaamme maksoi siis 826,42 euroa kuukaudessa lainan lyhennyksiä. Kuukausierästä myös huomattavan suuri määrä koostui pelkästään lainojen koroista.

Kun asiakas yhdisti lainat palvelussamme, oli uusi laina seuraavanlainen:

  • Uusi yhdistelylaina 10 000 €. Maksuaika 60 kk. Kuukausierä 217,50 €. Todellinen vuosikorko 11,76%.

Kuukausierä pieneni siis noin 609 eurolla! Myös todellinen vuosikorko pieneni selkeästi, jolloin lainalle kertyy huomattavasti vähemmän korkoa, sekä muita kuluja.

*Lainojen korkojen laskemiseen käytimme Lainalaskuri.fi palvelua.

VertaaPankkeja.fi
Logo