Lainaa pankista ilman vakuuksia

Tavoitat useita pankkeja yhdellä hakemuksella

Kuvake1

Vertaa pankkeja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ lainanmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa!

15000 
8  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Lainan maksuaika voi olla 1 - 15 vuotta, lainasumma 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,1 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa [TotalPaymentAmount] € sekä todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lainaa pankista 60.000 € asti ilman vakuuksia

Voit hakea netin kautta lainaa jopa 60 000 euroa.

Netistä haettujen lainojen suosio on noussut kokoajan.

 

Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Pankit ja muut luotonantajat

Lainaesimerkki:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,0% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000 – 60.000 €.


Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 25 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.


 

Lainan hakeminen netin kautta yleistyy jatkuvasti

Netin kautta haetut lainat nostavat suosiotaan jatkuvasti.

Lainapalveluiden lisääntyessä myös kilpailu lisääntyy, joka taas tarkoittaa kuluttajille edullisempia lainoja.

Nykyään netissä toimiikin jo yli 60 lainapalvelua, josta kuluttaja voi hakea lainaa moniin eri käyttötarkoituksiin.

Yksi syy, miksi netistä haetaan lainaa, on varmasti se, että sen hakeminen on tehty todella helposti. Tarvitsi kuluttaja sitten niin pientä, kuin suurtakin lainaa, onnistuu sen hakeminen netin kautta muutamissa minuuteissa.

Ihmiset ovat oppineet kokoajan enemmän ja enemmän hoitamaan asioita netin kautta. Ostosten tekeminen, tiedon etsiminen, sekä muu asioiden hoitaminen onnistuu nykyään helposti vaikka puhelimella kotisohvalta käsin. Ei siis ole mikään ihme, että myös lainojen hakeminen yleistyy jatkuvasti kotoa päin netin välityksellä.

Kun hakee lainaa netistä, ei niihin myöskään yleensä tarvitse vakuuksia, eikä takaajia. Se nopeuttaa aina lainahakemusten käsittelyä, jolloin kuluttuja saa lainaa käyttöönsä selvästi tavallisia pankkilainoja nopeammin. (Katso: Varmalaina.fi – pikavippi)

Normaalien pankkilainojen on varmasti kilpailun lisääntyessä muutettava omia lainojaan, sekä niiden hakemista, jos ne haluavat pysyä kilpailussa mukana.

 

Lainaa haetaan moneen eri tarpeeseen

Aivan ensimmäisiä lainoja netin kautta haettiin yleensä pieniin hankintoihin. Silloin yleisimmät lainasummat olivat muutamista kympeistä ehkä muutamiin satoihin euroihin.

Nykyään lainaa voi kuitenkin hakea jopa 70.000 euroon saakka. Pienlainat ovatkin jääneet vähemmälle suosiolle, sillä nykyään lainaa haetaan yleisimmin jo suurempiin hankintoihin.

Kulutusluotto on jatkuvasti nostanut suosiotaan, niiden muuttuessa kokoajan edullisemmiksi kilpailun lisääntymisen myötä.

Nykyään netistä voikin hakea lainaa esimerkiksi seuraaviin tarkoituksiin:*

  • Asunnon remontointi
  • Lomamatkojen järjestäminen.
  • Auton ostaminen/korjaaminen.
  • Kodin sisustaminen tai remontointi
  • Juhlien, kuten häiden järjestäminen.
  • Kodinkoneiden korjaaminen/uuden ostaminen.
  • Aikaisempien lainojen tai maksujen yhdistäminen

Yllä olevat ovat toki vain esimerkkejä. Käyttötarkoituksia voi olla niin monia, kuin on lainanhakijoitakin.

Kun kuluttaja hakee netin kautta lainaa, ei häneltä koskaan kysellä, mihin hän on lainaa käyttämässä.

 

Meidän kautta voit hakea lainaa aina 60.000 euroon saakka

Kilpailutamme lainasi puolestasi jopa 20 pankilla täysin ilmaiseksi.

Voit valita lainallesi maksuaikaa 15 vuoteen saakka. Tämä mahdollistaa sen, että pystyt valitsemaan itsellesi sellaisen kuukausierän, joka sopii sinulle parhaiten.

Lainatarjousten pyytäminen ei maksa sinulle mitään. Voit rauhassa tutustua saamiisi lainatarjouksiin, jonka jälkeen vasta voit päättää, otatko lainaa.

Saat lainapäätöksen hakemuksen jälkeen lähes välittömästi. Lainatarjouksia saat nopeimmillaan jo muutamassa minuutissa. Voit saada lainan tilillesi jo saman päivän aikana.

 

Lainaa ilman vakuuksia tai takaajia

Voit hakea kauttamme lainaa aina ilman vakuuksia, eikä niihin vaadita henkilötakausta.

Tämä mahdollistaa lainahakemusten nopeamman käsittelyn, joka tarkoittaa sitä, että saat lainan käyttöösi mahdollisimman nopeasti.

Vakuudettomissa lainoissa tarkistetaan ainoastaan hakijan tiedot.

Mikäli hakijalla on luottotiedot kunnossa, sekä riittävä takaisinmaksukyky, voidaan lainaa myöntää ilman vakuuksia.

Kilpailutamme lainasi puolestasi

Lainojen kilpailuttaminen voi olla varsin työlästä ja vaikeaa, jos sitä ei ole aiemmin tehnyt.

Tästä syystä kilpailuttaminen kannattaakin jättää meille. Se ei maksa sinulle mitään, eikä sido sinua ottamaan lainaa.

Kun teet lainahakemuksen kauttamme, kilpailutamme sen noin 25:llä pankilla ja rahoitusyhtiöllä. Tällöin saat varmasti monta lainatarjousta yhdellä hakemuksella.

Kun saat lainatarjoukset, voit rauhassa käydä ne läpi. Voit sen jälkeen vasta päättää, hyväksytkö jonkun tarjouksista, vai hylkäätkö ne kaikki. Voit siis kokeilla täysin riskittömästi, saisitko edullisempaa lainaa aiemman tilalle tai löydätkö lainaa juuri omaan tarpeeseesi sopivasti.

 

Vertaile saamasi lainatarjoukset oikein

Kun saat lainatarjouksia, joista voit valita haluamasi, varmista että osaat valita niistä parhaimman.

Tarjouksista kannattaa aina tarkistaa, että lainasumma ja maksuaika ovat sellaiset, joita olit hakenutkin. Joissain tapauksissa lainapalvelu ei välttämättä pysty myöntämään hakeemasi lainasummaa, joten he voivat sen sijaan tarjota hieman pienempää lainaa.

Toisena kannattaa verrata aina lainan todellista vuosikorkoa. Tätä ei kannata seata nimelliskorkoon, joka on eri asia kuin todellinen vuosikorko. Todellisessa vuosikorossa on otettu kaikki lainan kulut ja korot huomioon.

Kannattaa myös tutustua muihin lainaehtoihin. Joustaako lainapalvelu maksuvaikeuksien yllättäessä? Voitko pitää maksuvapaita kuukausia tai hakea korotusta lainaasi?

Kun tiedät mitkä asiat vertailla lainatarjouksista, löydät varmasti aina edullisimman lainan juuri sinulle.

 

Hae lainaa aina järkevästi ja vastuullisesti

Mieti aina ennen lainan hakemista, kuinka paljon sitä tarvitset ja millainen on oma maksukykysi.

Voit valita kauttamme haettuihin lainoihin maksuajaksi 1-15 vuotta. Muuttamalla maksuaikaa, voit vaikuttaa suoraan lainasi kuukausierään.

Mitä pidemmän maksuajan valitset, sitä pienempi kuukausierä tulee olemaan. Kuukausierä on silloin sopivan kokoinen, kun sen takaisinmaksusta ei koidu ongelmia, sekä rahaa jää hieman säästöönkin kaikkien maksujen jälkeen.

Voit koska tahansa tehdä lainallesi ylimääräisiä lyhennyksiä. Tästä syystä on turvallisempi valita hieman pidempi maksuaika ja pienempi kuukausierä.

Liian lyhyttä maksuaikaa ei kannata valita, ettei lainan takaisinmaksusta koidu ongelmia. Valitse siis pienempi kuukausierä, mutta maksa lainaa nopeammin takaisin aina kun mahdollista. Jos joinain kuukausina tulee muita yllättäviä menoja, voit maksaa takaisin vain vaaditun minimikuukausierän ilman mitään ongelmia.

VertaaPankkeja.fi
Logo