Kulutusluotto pankista ilman vakuuksia

Vertaile kulutusluotot - Tarjoukset jopa 25 pankilta

Kuvake1

Vertaa pankkeja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ lainanmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa!

Kilpailuta kulutusluotto palvelussamme

Onko sinulla tarve hakea kulutusluotto netistä? Haluatko varmistaa, että saat varmasti edullista lainaa?

Voit kilpailuttaa kulutusluoton kauttamme täysin ilmaiseksi. Meidän kautta tavoitat 25 pankkia ja rahoituspalvelua yhdellä hakemuksella.

Vertaa pankkeja huolella, niin voit säästää jopa tuhansia euroja.

 

Kulutusluotto tulee valita huolella

Jos olet etsinyt kulutusluottoa netistä, olet varmasti huomannut sen että valikoimaa ja vaihtoehtoja riittää.

Vaihtoehtojen suuri määrä on periaatteessa hyvä asia, sillä silloin kulutusluoton voi kilpailuttaa useammalla eri palvelulla.

Valitettavaa on kuitenkin se, että moni lainapalvelu mainostaa omaa lainatuotettaan kulutusluottona, vaikka kyseessä onkin enemmän pikalainan tai joustoluoton tyyppinen lainatuote.

Tämän vuoksi sen edullisimman kulutusluoton löytyminen voi muuttua entistäkin hankalammaksi, sillä ensin täytyisi osata etsiä vain ne oikeat ja varmat kulutusluotot.

Palvelumme avulla voit kuitenkin helpottaa kulutusluottojen vertailua, sillä meille nämä kaikki netin lainapalvelut ovat varsin tuttuja ja tiedämme mistä kaikkialta lainaa kannattaa hakea.

Riittää kun jätät yhden lainatarjouspyynnön palveluumme, niin me järjestämme sinulla netin parhaat kulutusluottotarjoukset aivan ilmaiseksi.

Lainatarjousten tarkempaan vertailuun voit käyttää maksutonta Lainalaskuri.fi palvelua.

 

Valitse kulutusluottoon riittävän pitkä maksuaika

Joskus kulutusluoton takaisinmaksu saattaa aiheuttaa harmia ja päänvaivaa itse kullekin.

Kyselymme mukaan suurin ongelma tulee vastaan silloin, kun arjessa on tullut jotain muuta yllättää ja ennalta odottamatonta rahan menoa.

Tällöin kuukauden tulot eivät tahdo riittää uuden rahan tarpeen paikkaamiseen ja olemassa olevan kulutusluoton lyhennykseen.

Yleensä näissä tapauksissa kulutusluotto on otettu ehkä hieman liian lyhyellä maksuajalla.

Kun valitset kulutusluottoosi riittävän pitkän maksuajan, kuukausieräsi pienenee merkittävästi.

Talouden hoidon kannalta olisi parasta jos kulutusluoton kuukausierä olisi sen verran pieni, että voisit laitaa rahaa myös säästöön joka kuukausi.

Näin voisit kulutusluoton lyhentämisen ohella säästää pientä vararahastoa yllättävien menojen varalle.

 

Kulutusluottoa 100 – 60.000 euroa

Meidän kautta voit hakea niin pientä, kuin suurempaakin kulutusluottoa. Joten oli lainantarpeesi mikä tahansa, voimme auttaa sinua löytämään sopivan luoton.

Kulutusluotolle kannattaa valita tarpeeksi pitkä maksuaika. Mitä pidempi maksuaika, sitä pienempi kuukausierä uudelle kulutusluotollesi tulee.

Kaikki kauttamme haetut kulutusluotot myönnetään ilman vakuuksia. Niihin ei myöskään vaadita henkilötakaajia.

Kulutusluottojen hintaerot lainapalveluiden ja pankkien välillä voi olla jopa tuhansia euroja. Hoitamalla luoton kilpailuttamisen kauttamme, voit säästää todella suuriakin summia.

 

Näin varmistat edullisen kulutusluoton:

Kulutusluoton voi saada netistä huomattavasti edullisemmin, kun sitä hakee yhdessä toisen yhteisvastuullisen hakijan kanssa.

Tämä asia pääsee unohtumaan valitettavan monella, vaikka näin toimimalla voisi päästä helposti useiden satojen eurojen säästöihin.

Kun lainalla on kaksi hakijaa, on se silloin puolet riskittömämpi lainanmyöntäjälle ja näin ollen he voivat tarjota sitä merkittävästi pienemmällä korolla.

Sama koskee myös positiivisen lainapäätöksen saamista.

Kun kulutusluottoa hakee yhden henkilön sijaan kaksi henkilöä, on myönnetyn lainapäätöksen saaminen paljon todennäköisempää kuin yksin haettaessa.

Palvelumme kautta voit hakea kulutusluotto yhdessä toisen yhteisvastuullisen hakijan kanssa.

Riittää kun laitat lainahakemuksessa raksin ruutuun: “Haen yhteishakijan kanssa” niin voit antaa myös yhteishakijan tiedot.

Jos päätät kuitenkin hakea lainaa ilman yhteisvastuullista hakijaa, voit kokeilla hakea kulutusluottoa Varmalainan palvelusta.

 

Hae kulutusluotto ilman vakuuksia ja takaajia

Vielä muutama vuosi sitten ainoastaan pienet lainat olivat vakuudettomia ja niitä pystyi hakemaan netistä.

Jos aikaisemmin oli tarvetta suuremmalle kulutusluotolle, oli varattava aika omasta pankista ja mennä pankkiin neuvottelemaan lainasta.

Onneksi asiat ovat nykyään kuitenkin toisin!

Nykyään myös suuremmat kulutusluotot voi hakea netistä ilman vakuuksia ja takaajia.

Tämä säästää aikaa ja vaivaa, kun lainahakemuksen voi lähettää vaikka omalta kotisohvaltaan.

 

Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa 30 pankkia ja muuta luotonantajaa

Kulutusluottojen kilpailuttaminen on meidän työtämme.

Olemme kilpailuttaneet lukemattomia määriä eri suuruisia kulutusluottoja ja olleet mukana tuhansissa lainaratkaisuissa.

Jos sinulla on tarvetta kilpailuttaa vanha kulutusluotto, tai hakea täysin uusi luotto, me olemme silloin valmiina palvelemaan sinua.

Jos haluat, me voimme kilpailuttaa sinun lainatarjouspyyntösi yhteistyökumppaneillamme ja toimittaa valmiiksi kilpailutetut lainatarjoukset sinulle.

Me teemme kaiken tämän ilmaiseksi.

Emme siis missään vaiheessa tule pyytämään sinulta korvausta tai palvelumaksua sivustomme käytöstä, sillä me saamme korvauksen tekemästämme työstä omilta yhteistyökumppaneiltamme.

 

Kulutusluottojen vertailu – mistä aloittaa?

Kun harkitset kulutusluoton ottamista, kannattaa aloittaa vertailemalla eri pankkien tarjoamia lainoja. Kulutusluottojen vertailu on tärkeää, sillä eri pankkien lainojen korot ja ehdot voivat vaihdella merkittävästi. VertaaPankkeja.fi -palvelu auttaa vertailemaan eri pankkien kulutusluottoja nopeasti ja vaivattomasti, joten voit löytää juuri sinulle sopivan lainan.

 

Mitä hyötyjä kulutusluottojen vertailusta on?

Kulutusluottojen vertailu voi auttaa sinua säästämään merkittäviä summia rahaa lainan kokonaiskustannuksissa. Kun vertailet eri pankkien kulutusluottoja, voit löytää lainan, jonka korko ja muut kulut ovat edullisempia kuin muissa vaihtoehdoissa. Lisäksi pankkien vertailu auttaa sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan lainan.

 

Mitä tulee huomioida kulutusluottoja vertaillessa?

Kulutusluottoja vertaillessa kannattaa kiinnittää huomiota muun muassa lainan korkoon, kokonaiskustannuksiin, lainan takaisinmaksuaikaan ja muihin lainan ehtoihin. Lisäksi kannattaa huomioida, että lainan todellinen vuosikorko sisältää kaikki lainan kulut, kuten avausmaksun, tilinhoitomaksut ja muut kulut. VertaaPankkeja.fi -palvelu auttaa sinua vertailemaan eri pankkien kulutusluottoja helposti ja nopeasti.

 

Mikä on paras tapa vertailla eri pankkien kulutusluottoja?

VertaaPankkeja.fi -palvelu on erinomainen tapa vertailla eri pankkien kulutusluottoja. Palvelun avulla voit vertailla lainoja nopeasti ja helposti, ja löytää juuri sinulle sopivan lainan. Palvelu tarjoaa kattavan tietokannan eri pankkien lainoista, joten voit varmistaa, että vertailet kaikkia markkinoilla olevia vaihtoehtoja.

 

Mitä edellytyksiä tarvitaan kulutusluoton hakemiseen?

Kulutusluoton hakeminen edellyttää yleensä vähintään 18 vuoden ikää, säännöllisiä tuloja ja riittävää maksukykyä. Lisäksi luottotietojen tulee olla kunnossa.


Lainaesimerkki:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,0% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000 – 60.000 €.


Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

VertaaPankkeja.fi
Logo