Komplett Bank

Komplett Bank on perustettu vuonna 2014 ja toimii Norjan finanssivalvonnan toimiluvalla. Suomeen Komplett Bank laajensi muutamaa vuotta myöhemmin ja on nyt vakiinnuttanut asemansa Suomessa. Pankin tavoitteena on luoda asiakkailleen innovatiivisia maksuratkaisuja sekä elää ajan hermolla muuttuvassa markkinatilanteessa.

Kuvake1

Vertaa pankkeja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ lainanmyöntäjää

Kilpailuta Komplett Bank ja 25 muuta pankkia - Saat lainapäätöksen heti

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa!

Vertaa pankit ja valitse itsellesi sopivin lainaratkaisu

Komplett Bankin tunnetuin rahoitustuote on vakuudeton joustoluotto. Joustoluoton ominaisuuksiin kuuluu, että luottoa voi nostaa aina sen hetkisen tarpeen mukaan tililleen. Luoton kulut määräytyvät sen mukaan, miten nostoja tilille tehdään. Tämä antaa talouden suunnitteluun joustovaraa varsinkin tilanteissa, kun ei tarkalleen tiedetä, kuinka paljon lainaa täytyy kaikkiaan nostaa. Tällainen tilanne voi tulla esimerkiksi remontin kohdalla. Remonttia varten on suunniteltu toki budjetti, mutta remontin aikana voi tulla yllätyksiä vastaan, mihin ei ole budjettia laatiessa ole osattu varautua. Yllätykset remontin aikana nostavat budjettia, mikä on helppo paikata joustoluotolla.

Komplett Bank laina käy mihin tahansa hankintaan ja me Vertaa pankkeja- palvelussa kilpailutamme lainan haun yhteydessä hakemuksesi kaikkien yhteistyöpankkien välillä. Kilpailutuksessa on kaikkiaan mukana kymmeniä pankkeja, joten voit olla varma, että saamasi lainatarjoukset ovat varsin kilpailukykyisiä.

Pyydä maksuttomat lainatarjoukset ja vertaa pankkilainoja. Jos sopiva lainatarjous löytyy, hyväksy tarjous ja solmi sopimus pankin kanssa.

 


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Pankit ja muut luotonantajat

Lainaesimerkki:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,0% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000 – 60.000 €.


Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 25 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

VertaaPankkeja.fi
Logo