Instabank

Instabank on vuonna 2016 perustettu norjalainen pankki, joka on laajentanut toimintaansa Suomeen. Nykyaikaisesti toimiva sähköinen palvelu takaa, että kulut pysyvät alhaisina asiakaspalvelusta kuitenkaan tinkimättä. Kun palvelut toimivat verkossa, pystytään asiakkaille tarjoamaan palveluja helposti ja joustavasti.

Kuvake1

Vertaa pankkeja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ lainanmyöntäjää

Kilpailuta Instabank ja 25 muuta pankkia – Saat lainapäätöksen heti

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa!

Vertaa pankit palvelumme kautta

Kilpailutamme lainahakemuksesi Instabankin sekä usean muun pankin välillä.

Ei enää pankkikonttoreissa ravaamista ja ajan sovittamista omaan aikatauluun. Täytä yllä oleva lainahakemus ja se kilpailutetaan saman tien useiden pankkien kesken.

Saat lainatarjoukset vertailtavaksesi ja jos joukosta löytyy sopiva lainatarjous sinun tulee vain hyväksyä tarjous.

Lainasopimuksen allekirjoitat valitsemasi pankin kanssa – me Vertaapankkeja palvelussa autamme sinua löytämään tarpeisiisi sopivan pankin.

 


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Pankit ja muut luotonantajat

Lainaesimerkki:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,0% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000 – 60.000 €.


Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 25 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

VertaaPankkeja.fi
Logo