Handelsbanken

Handelsbanken on kansainvälisesti toimiva ruotsalainen pankkikonserni. Pankin toiminta perustuu henkilökohtaiseen ja yksilölliseen palveluun ja toiminnan keskiössä ovat aina asiakkaan tarpeet. Handelsbanken on perustettu vuonna 1871.

Kuvake1

Vertaa pankkeja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ lainanmyöntäjää

Handelsbanken ei ole mukana kilpailutuspalvelussamme. Tavoitat kuitenkin 25 muuta pankkia ja luotonantajaa alla olevalla hakemuksella.

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa!

Handelsbanken ei ole mukana kilpailutuspalvelussamme.

Kilpailuta lainasi 25 muun pankin ja rahoitusyhtiön välillä täyttämällä maksuton lainahakemus.

 

Vertaa pankit ja niiden rahoitusratkaisut

Jokainen lainanhakija arvostaa pankin palveluissa hieman eri asioita. Toiselle on tärkeää, että kaikki toimii joutuisasti ilman, että pankin henkilökuntaa tarvitsee koskaan tavata. Toiselle lainanottajalle saattaa olla tärkeää, että laina on koroltaan mahdollisimman edullinen ja lainan takaisinmaksuun saa tarvittaessa joustoa. Yhtä kaikki – tärkeintä on löytää laina, joka on juuri sellainen minkä tarvitset ja haluat.

Me Vertaa pankkeja – palvelussa autamme lainan kilpailuttamisessa ja pankkien vertailussa. Välitämme lainahakemuksesi useille pankeille yhteistyökumppaneidemme kautta. Mukana kilpailutuksessa on useita tunnettuja pankkeja sekä luotettavia rahoitusyhtiöitä. Jokainen kilpailutuksessa mukana oleva luotonantaja tekee hakemuksen pohjalta lainanhakijalle riskikartoituksen ja jättää oman lainatarjouksensa. Sinä lainanhakijana saat tehdä itsenäisen päätöksen siitä haluatko hyväksyä jonkun lainatarjouksista. Lainan kilpailuttaminen ja lainatarjouksien vastaanottaminen on aina maksutonta ja riskitöntä.

 


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Pankit ja muut luotonantajat

Lainaesimerkki:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,0% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000 – 60.000 €.


Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 25 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

VertaaPankkeja.fi
Logo