Halino

Halino on toiminut Suomen lainamarkkinoilla jo pitkään. Halino-lainan luotonantajana toimii TF Bank. Yhtiö tarjoaa kuluttajille kulutusluottoa sekä säästötilin. Pankin toimintaan luvan on myöntänyt Ruotsin finanssivalvonta, jonka tehtäviin kuuluu myös valvoa pankkiliiketoimintaa. Halino-laina on selkeä lainatuote, mikä ei jätä mitään arvailujen varaan. Kaikki lainaan liittyvät kulut, korko ja lainaehdot kerrotaan läpinäkyvästi ja luotettavasti.

Kuvake1

Vertaa pankkeja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ lainanmyöntäjää

Kilpailuta Halino ja 25 muuta pankkia – Saat lainapäätöksen heti

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa!

Vertaa pankkilainat yhdellä hakemuksella

Me Vertaa Pankkeja- palvelussa olemme erikoistuneet pankkilainojen kilpailuttamiseen.

Kun täytät ja lähetät hakemuksen se kilpailutetaan hetkessä kymmenien eri pankkien kesken. Pankkilainan kilpailuttaminen ei maksa sinulle koskaan mitään eikä sido sinua mihinkään sopimukseen. Vertaa pankit ja tee päätös tarjousten perusteella.

Vasta kun olet tehnyt päätöksen lainatarjouksen hyväksymisestä ja solminut sopimuksen pankin kanssa, olet velvollinen maksamaan lainan takaisin lainasopimuksen ehtojen mukaisesti.

Älä jätä pankkilainan ottamista arvailujen varaan, vaan kilpailuta pankkilaina, jotta tiedät oikeasti mistä saat lainaa pienimmällä korolla ja muilla kuluilla.

 


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Pankit ja muut luotonantajat

Lainaesimerkki:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,0% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000 – 60.000 €.


Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 25 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

VertaaPankkeja.fi
Logo