Ferratum Bank

Ferratum haluaa tarjota kaikille laadukkaita ja helposti käytettäviä pankkipalveluita. Ferratum Bank uskoo vahvasti, että digitalisaatio on nyt ja tulevaisuudessa pankki- ja talousalalla merkittävässä roolissa suhteessa kehittymiseen ja monipuolisten palvelujen tarjoamiseen. Ferratum Bank on osa Ferratum Group -konsernia.

Kuvake1

Vertaa pankkeja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ lainanmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa!

Kilpailuta ja vertaa pankit

Me Vertaa pankkeja – palvelussa kilpailutamme lainahakemuksesi Ferratumilla sekä 25 muulla pankilla tai rahoitusyhtiöllä. Saat vertailtavaksesi yksilölliset lainatarjoukset eri lainanmyöntäjiltä.

Vertaa lainatarjouksia toisiinsa ja tee päätös ennen lainasopimuksen allekirjoittamista. Vertaa tarjouksissa lainan kuluja, kokonaiskustannuksia sekä lainaehtoja. Lainan todellisen vuosikorko on hyvä mittari arvioitaessa lainan edullisuutta. Toinen tärkeä seikka lainatarjouksissa on lainan takaisinmaksuehdot, kuten mahdollisuus maksu- tai lyhennysvapaaseen laina-aikana. Osalle lainan tarvitsijoista voi olla tärkeää myös, kuinka nopeasti hyväksytty laina pystytään maksamaan tilille. Tällainen tilanne voi tulla vastaa esimerkiksi autokaupassa tai tilanteessa, kun sopiva mökki olisi vihdoinkin tullut myyntiin. Suositeltavaa olisi kuitenkin aina solmia lainasopimus jo hyvissä ajoin ennen ostoaikeita, näin välttyy hätiköidyiltä päätöksiltä.

 


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Pankit ja muut luotonantajat

Lainaesimerkki:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,0% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000 – 60.000 €.


Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 25 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

VertaaPankkeja.fi
Logo