Evli Pankki

Evli Pankki on sijoittamiseen erikoistunut pankki. Pankin tavoitteena on auttaa yrityksiä sekä yksityishenkilöitä löytämään sopivat sijoituskohteet ja näin ollen kasvattamaan varallisuuttaan. Evli Pankki Oyj:n B-osake on listattu Nasdaq Helsingissä.

Kuvake1

Vertaa pankkeja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ lainanmyöntäjää

Evli Pankki ei ole mukana kilpailutuspalvelussamme. Tavoitat kuitenkin 25 muuta pankkia ja luotonantajaa alla olevalla hakemuksella.

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa!

Evli Pankki ei ole mukana kilpailutuspalvelussamme.

Tavoitat kuitenkin 25 muuta pankkia ja luotonantajaa alla olevalla hakemuksella.

Vertailussa pankkilainat

Me Vertaa pankkeja-palvelussa olemme erikoistuneet pankkien kilpailuttamiseen ja vertailuun. Olemme listanneet sivustollemme Suomessa toimivat ja/tai suomalaiset pankit.

Lainahakemus kilpailutetaan niiden pankkien välillä, jotka ovat kilpailutuspalvelussamme mukana. Ellei näin ole, asia kerrotaan lainan hakijalle.

Lainan kilpailuttaminen usean eri pankin välillä antaa sinulle kattavan käsityksen siitä, mistä pankkilaina kannattaa ottaa. Lainapäätökseen vaikuttaa oleellisesti lainan korko, kulut, lainan kokonaiskustannukset, myönnettävä lainasumma, lainan todellinen vuosikorko sekä kuukausierän suuruus. Päätöksentekoon vaikuttaa usein myös se, tarvitseeko lainalle vakuudet tai henkilötakauksen. Kaiken tämän saat selville, kun täytät maksuttoman lainahakemuksen ja saat vertailtavaksesi henkilökohtaiset lainatarjoukset.

 


Lainaesimerkki:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,0% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000 – 60.000 €.


Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

VertaaPankkeja.fi
Logo