Danske Bank

Danske Bank on kansainvälisesti toimiva pohjoismainen pankki, joka on Suomessa kolmanneksi suurin. Danske Bankin tavoitteena on tarjota niin henkilöasiakkailleen kuin yhteisöasiakkailleen pankkipalvelut, joita on päivittäin helppo käyttää sekä työkalut taloudellisen päätösten tekoon.

Kuvake1

Vertaa pankkeja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ lainanmyöntäjää

Danske Bank ei ole mukana kilpailutuspalvelussamme. Tavoitat kuitenkin 25 muuta pankkia ja luotonantajaa alla olevalla hakemuksella.

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa!

Danske Bank ei ole mukana kilpailutuspalvelussamme.

Kilpailuta lainasi 25 muun pankin ja rahoitusyhtiön välillä täyttämällä maksuton lainahakemus.

Danske Bank tiedot lyhyesti:
  • Perustettu vuonna 1871 ja aloittanut toimintansa Suomessa vuonna 1887.
  • Danske Bank on Tanskan suurin pankki.
  • Danske Bank on Suomen kolmanneksi suurin pankki.
  • Danske Bank toimii 13 eri maassa (Vuonna 2021).
  • Danske Bank työllistää boin 22 000 työntekijää.
  • Suomessa Danske Bank -konsernilla on lähes miljoona yritys- ja henkilöasiakasta.
  • Pankkipalveluiden lisäksi Danske Bank tarjoaa: Vakuutuksia, Asuntolainoja, Varallisuudenhoitoa, kiinteistö- ja leasingpalveluita.
  • Danske Bankin markkina-arvo on 100,14 mrd (DKK).

Pankkilaina netistä

Edelleen moni suomalainen päätyy hakemaan pankkilainan varaamalla ajan pankkikonttoriin. Nykyään kuitenkin monet pankit ovat siirtäneet palvelujaan verkkoon ja ellei koko lainaprosessi onnistu yksinomaan verkossa, ainakin suurin osa. Usein asuntolainan kohdalla asiakasta pyydetään käymään neuvottelemassa lainasta pankissa, mutta esimerkiksi kulutusluoton hakeminen onnistuu ilman tapaamisia.

Viime aikaiset tapahtumat maailmanlaajuisesti ovat omalta osaltaan vauhdittaneet digitaalisten palvelujen kehittämistä. Pankkipalveluja voi käyttää nykyään monipuolisesti verkossa. Uskomme, että tietyt asiat hoidetaan jatkossakin pankin toimipisteellä, mutta ihmiset ovat myös huomanneet kuinka kätevästi pankkipalveluiden käyttö tapahtuu netin välityksellä.

Meillä Vertaa pankkeja- palvelussa on esiteltynä useita pankkeja, jotka myöntävät lainaa sähköisesti. Tutustu pankkeihin ja hae pankkilainaa netistä.

 


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Pankit ja muut luotonantajat

Lainaesimerkki:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,0% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000 – 60.000 €.


Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 25 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

VertaaPankkeja.fi
Logo