Collector Bank

Collector Bank sai pankkitoimintaan myönnettävän luvan vuonna 2015 ja saman vuoden kesäkuussa emoyhtiö Collector AB listautui Tukholman Nasdaqiin. Yhtiön alkuajoista toiminta on muuttunut monipuolisemmaksi pankkipalveluiden osalta ja viime vuosien ajan yhtiö on kiinnittänyt entistä enemmän huomiota mobiilipalveluiden ja sovellusten kehittämiseen. Tänä päivänä Collector Bankilla on tarjottavaan niin yksityisasiakkaille kuin yritysasiakkailleenkin kattavia rahoitusratkaisuja.

Kuvake1

Vertaa pankkeja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ lainanmyöntäjää

Kilpailuta Collector Bank ja 25 muuta pankkia – Saat lainapäätöksen heti

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa!

Kilpailuta pankit Vertaa Pankkeja – palvelussa

Me Vertaa Pankkeja – palvelussa haluamme, että olet tyytyväinen saamaasi lainaratkaisuun ja valitsemaasi pankkiin.

Tästä syystä on tärkeää, että tutustut laajasti eri pankkeihin ja heidän tarjoamiin lainoihin.

Aikaisemmin tämä tarkoitti, että lainatarjoukset joutui pyytämään erikseen useammalta pankilta.

Näin ei kuitenkaan enää ole, koska teknologian kehittymisen myötä yhä useammat pankit pystytään tavoittamaan yhdellä hakemuksella.

Täytä yllä oleva hakemus ja hakemus kilpailutetaan maksutta kymmenien eri pankkien välillä.

 


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Pankit ja muut luotonantajat

Lainaesimerkki:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,0% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000 – 60.000 €.


Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 25 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

VertaaPankkeja.fi
Logo