BraBank

BRAbank on täysin digitaalinen pankki, jonka toiminta perustuu nykyaikaiseen pankkiteknologiaan. Tämä helpottaa asiakkaiden asiointia pankissa, kun kattavat palvelut ovat kaikkien käytössä monipuolisesti verkossa. Yhtiön vahvuutena on kilpailukykyinen lainahinnoittelu, ketterä palvelurakenne sekä lainahakemusten nopea käsittelyaika.

Kuvake1

Vertaa pankkeja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ lainanmyöntäjää

Kilpailuta BRAbank ja 25 muuta pankkia – Saat lainapäätöksen heti

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa!

Vertaa pankkeja palvelumme kautta

Me Vertaa Pankkeja – palvelussa kilpailutamme lainahakemuksesi Brabankilla sekä kaikkien muiden yhteistyökumppaneidemme välillä.

Hakemuksen täyttäminen ei siis mene pelkästään BRABankille, vaan useille muillekin pankeille kilpailutettavaksi.

Tämä antaa sinulle paremmat mahdollisuudet kilpailukykyisen lainan löytämiseen.

 


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Pankit ja muut luotonantajat

Lainaesimerkki:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,0% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000 – 60.000 €.


Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 25 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

VertaaPankkeja.fi
Logo