Bigbank

Bigbank on perustettu vuonna 1992. Toiminta on vuosien mittaan laajentunut moneen maahan ja pankin tavoitteena on ollut jo pitkään tarjota asiakkailleen selkeä rahoitus, minkä avulla he voivat parantaa elämänlaatuaan. Tähän tavoitteeseen he pääsevät vain määrätietoiset, mutta asiakasystävälliset arvot säilyttämällä. Nykypäivän vaatimuksiin lainasektorilla kuuluu myös vahvasti digitaalisten rahoituspalvelujen tarjoaminen, jossa Bigbank on edelläkävijä.

Kuvake1

Vertaa pankkeja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ lainanmyöntäjää

Kilpailuta Bigbank ja 25 muuta pankkia – Saat lainapäätöksen heti

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa!

Kilpailuta laina ja vertaa pankkeja

Me Vertaa Pankkeja– palvelussa haluamme omalta osaltamme olla varmistamassa, että tarvitsemasi rahoitus parantaa elämänlaatuasi.

Toinen tärkeä lainaan liittyvä seikka on, että rahoitusratkaisun kuuluu olla sellainen, ettei taloudellinen elämänlaatu lainan myöntämisen jälkeen heikkene.

Tämä tarkoittaa, että lainan tulee kuluiltaan ja kokonaiskustannuksiltaan olla maksukykyysi nähden sopiva.

Löytääksesi elämäntilanteeseesi ja taloudellisen maksukykyysi nähden sopusuhtaisen lainan, tulee sinun kilpailuttaa laina monen eri pankin välillä – ja tässä me voimme auttaa.

Kilpailuta pankkilaina kauttamme ja valitse itselle sopivin laina lainatarjousten joukosta.

 


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Pankit ja muut luotonantajat

Lainaesimerkki:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,0% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000 – 60.000 €.


Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 25 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

VertaaPankkeja.fi
Logo