Bank Norwegian

Bank Norwegian on virallinen pankki. Pankkitoimiluvan yhtiö on saanut vuonna 2007. Tällä hetkellä Bank Norwegian toimii useissa pohjoismaissa ja kiinnostus digitaalisesti toimivan pankin palveluihin ei ole hiipunut vuosien saatossa. Nykyisin yhtiö on yli 1,7 miljoonan kuluttaja-asiakkaan pääasiallista pankkiyhteyttä täydentävä pankki. Bank Norwegian tarjoaa kuluttajille kattavat palvelut, joihin kuuluu kulutusluotot, säästötilit sekä luottokortit.

Kuvake1

Vertaa pankkeja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ lainanmyöntäjää

Kilpailuta Bank Norwegian ja 25 muuta pankkia – Saat lainapäätöksen heti

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa!

Kilpailuta ja vertaa pankit

Monelle Bank Norwegian on pääasiallista pankkiyhteyttä täydentävä pankki. Tämä tarkoittaa, että oman asiointipankin lisäksi kuluttaja voi hyvin ottaa lainan esimerkiksi auton ostoon, remonttiin tai johonkin muuhun tarkoitukseen toisesta pankista.

Bank Norwegianin toiminta perustuu täysin viimeisintä teknologiaa käyttäen. Tämä tarkoittaa käytännössä, että asiointi pankkiin toimii verkossa. Näin asiakkaalle pystytään mahdollistamaan sujua ja nopea asiointi sekä lainanmyöntöprosessi. Myös kulut pystytään pitämään kohtuullisena, kun taloudellisia kustannuksia ei synny henkilöstö- tai huoneistokuluista.

Me Vertaa Pankkeja- palvelussa haluamme omalta osaltamme olla minimoimassa lainakustannuksiasi kilpailuttamalla lainahakemuksesi monen eri pankin välillä. Kun täytät hakemuksen se välitetään saman tien useille yhteispankeille kilpailutettavaksi ja pääset jo saman päivän aikana vertailemaan pankit ja niiden antamat henkilökohtaiset lainatarjoukset.

Bank Norwegian myöntää pankkilainaa 1000 – 60.000 euroa

Oletko yrittänyt etsiä netin halvinta lainaa kymmenien eri palveluiden joukosta?

Oletko vielä kuullut Bank Norwegian pankista?

Bank Norwegian on aivan oikea Norjalainen pankki, joka toimii Suomessa ainoastaan verkkopankkina.

Koska Bank Norwegian toimii vain verkossa, on heidän kulut merkittävästi pienemmät kuin muilla perinteisillä kivijalkapankeilla.

Pienten kulujen ansiosta he pystyvät myös tarjoamaan merkittävästi edullisempaa pankkilainaa kuin muut kivijalkapankit.

 

Bank Norwegian pankkilaina lyhyesti:

 • Palvelun ikäraja on 23 vuotta.
 • Voit hakea lainaa heti 1000 – 60.000 euroa.
 • Voit valita maksuajaksi 1 – 15 vuotta.
 • Pankkilaina myönnetään ilman vakuuksia ja takaajia.
 • Lainan korko on alkaen 6,99 %.
 • Voit vaihtaa minkä tahansa olemassa olevan lainan Bank Norwegian pankkilainaksi.
 • Voit yhdistää useat pienet lainat yhdeksi halvemmaksi kokonaisuudeksi.
 • Bank Norwegian hoitaa lainojen yhdistämisen sinun puolestasi.
 • Lainatarjouksen pyytäminen vie vain minuutin.
 • Bank Norwegian on ehdottomasti Suomen suosituin pankkilaina netissä.
 • Pyydä ilmainen lainatarjous jo tänään.
 • Esimerkki lainasta: Lainaa 10.000 euroa, Maksuaika 5 vuotta, Kuukausierä 238 euroa, Maksat takaisin yhteensä 14.218 euroa, Lainan todellinen vuosikorko on 16,51 %.*

*LÄHDE: Vertaalainaa.fi – Bank Norwegian

 

Pyydä ilmainen lainatarjous Bank Norwegian pankista

Voit pyytää maksuttoman lainatarjouksen Bank Norwegian pankista ilman että sitoudut mihinkään.

Saatuasi oman henkilökohtaisen lainatarjouksesi, saat tutustua siihen kaikessa rauhassa omassa kodissasi ja harkita lainatarjouksen hyväksymistä.

Jos saamasi lainatarjous ei miellytä sinua, voit yksinkertaisesti hylätä sen.

 

Bank Norwegian yhdistää lainat puolestasi

Jos sinulla on useita päällekkäisiä lainoja, luottokorttimaksuja tai jotain muita osamaksuja, voit yhdistää ne yhdeksi halvemmaksi pankkilainaksi.

Lainojen yhdistäminen Bank Norwegian pankin avustuksella on helppoa ja vaivatonta, sillä he hoitavat vanhojen laskujen maksamisen sinun puolestasi.

Yhdistämällä lainasi maksaisit jatkossa vain yhtä, merkittävästi edullisempaa pankkilainaa.

 


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Pankit ja muut luotonantajat

Lainaesimerkki:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,0% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000 – 60.000 €.


Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 25 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

VertaaPankkeja.fi
Logo