Avida

Avida toimii Ruotsin finanssivalvonnan alaisuudessa. Yhtiöllä on luottolaitostoimintaan lupa niin Ruotsissa, Suomessa kuin Norjassa. Avidan tärkeimpänä tavoitteena on tarjota yksityishenkilöille sekä eri yrityksille selkeitä ja nykyaikaisia rahoitusratkaisuja.

Kuvake1

Vertaa pankkeja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ lainanmyöntäjää

Kilpailuta Avida ja 25 muuta pankkia – Saat lainapäätöksen heti

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa!

Vertaa pankit ja valitse sinulle sopivin lainaratkaisu

Me Vertaa Pankkeja-palvelussa autamme sinua pankkivertailussa siten, että kilpailutamme täyttämäsi lainahakemuksen kymmenien eri pankkien kesken.

Kilpailuttamalla tunnetut ja luotettavat pankit yhden hakemuksen avulla pystyt nopeasti saamaan vertailtavaksi useita lainatarjouksia.

Tämä nopeuttaa sopivan lainan löytämistä ja lainan ottamista siihen tarkoitukseen, mihin sitä tarvitset.

Ei enää useiden pankkilainahakemusten täyttämistä ja päivien odottelua – yksi hakemus Vertaapankkeja.fi palvelussa ja saat ensimmäisen lainatarjoukset vertailtavaksesi jo muutamassa minuutissa.

 


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Pankit ja muut luotonantajat

Lainaesimerkki:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,0% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000 – 60.000 €.


Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 25 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

VertaaPankkeja.fi
Logo