Autolaina pankista ilman vakuuksia

Vertaile autolainoja nyt - Saat lainapäätöksen heti

Kuvake1

Vertaa pankkeja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ lainanmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa!

Autolainan kilpailuttaminen VertaaPankkeja.fi palvelun avulla

Autolainan kilpailuttaminen VertaaPankkeja.fi palvelun avulla on helppoa ja kannattavaa. Autolainan kilpailuttaminen voi säästää sinulta paljon rahaa ja vaivaa, sillä eri pankkien tarjoamat lainaehtojen erot voivat olla merkittäviä.

Autolainan kilpailuttaminen VertaaPankkeja.fi -palvelun avulla on nopeaa ja helppoa. Palvelun avulla voit vertailla eri pankkien tarjoamia lainaehtoja ja löytää parhaan lainatarjouksen. Vertailussa voit tarkastella eri lainatuotteiden korkoja, laina-aikoja ja muita ehtoja.

Autolainan kilpailuttaminen VertaaPankkeja.fi -palvelun avulla on myös turvallista. Voit olla varma siitä, että saat hyvin kilpailutetun tarjouksen, sillä palvelu on täysin riippumaton. Vertailu auttaa sinua löytämään sopivan lainan juuri sinun tarpeisiisi.

Autolainan kilpailuttaminen VertaaPankkeja.fi -palvelun avulla on erittäin tärkeää, kun haluat säästää rahaa ja vaivaa autolainan hakemisessa. Vertailun avulla voit löytää pankin, joka tarjoaa parhaat lainaehtoja juuri sinun tilanteeseesi. Voit valita autolainan, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi ja budjettiisi.

Kun aloitat autolainan kilpailuttamisen VertaaPankkeja.fi -palvelun avulla, muista vertailla lainaehtojen lisäksi myös kokonaiskustannuksia. Lainan kokonaiskustannukset koostuvat lainan korosta, maksuista ja muista kuluista. Muista myös harkita lainan takaisinmaksuaikaa ja kuukausierän suuruutta.

Autolainan kilpailuttaminen VertaaPankkeja.fi -palvelun avulla on helppo tapa löytää paras lainatarjous. Muista kuitenkin, että lainan hakeminen on aina oma päätös, joten harkitse tarkasti ennen kuin teet päätöksen. VertaaPankkeja.fi auttaa sinua löytämään sopivimman pankin ja lainatuotteen nopeasti ja helposti, joten aloita vertailu jo tänään!

 

Näin valitset sopivan autolainan

Auton hankkiminen voi olla iso ja tärkeä päätös, ja monille meistä tarvitaan autolaina voidaksemme tehdä tämän investoinnin. Autolainaa hakiessa on tärkeää löytää sopiva laina, joka sopii omaan taloudelliseen tilanteeseen ja tarpeisiin.

Alla on muutamia vinkkejä, joilla voit valita sopivan autolainan VertaaPankkeja.fi -palvelun avulla.

  1. Vertaile lainojen kokonaiskustannuksia Lainojen kokonaiskustannukset voivat vaihdella suuresti pankkien ja lainatuotteiden välillä, joten on tärkeää vertailla eri vaihtoehtoja ennen kuin tekee päätöksen. VertaaPankkeja.fi -palvelun avulla voit helposti vertailla eri lainatuotteiden kuluja ja korkoja ja löytää sopivan vaihtoehdon.
  2. Tutki lainaehtoja Lainan ehdot voivat myös vaihdella pankkien välillä, joten on tärkeää lukea huolellisesti lainan ehdot ennen kuin allekirjoittaa lainasopimuksen. Tärkeimpiä tekijöitä ovat korkoprosentti, lainan takaisinmaksuaika ja mahdolliset lisäkulut, kuten avausmaksut tai kuukausittaiset tilinhoitomaksut.
  3. Varmista, että pystyt maksamaan lainan takaisin Ennen kuin otat lainan, on tärkeää varmistaa, että pystyt maksamaan sen takaisin sovitussa aikataulussa. Autolainat ovat yleensä pitkäaikaisia lainoja, joten sinun on tärkeää miettiä tarkkaan, kuinka paljon rahaa sinulla on käytettävissä kuukausittain lainan takaisinmaksua varten. VertaaPankkeja.fi -palvelun avulla voit löytää sopivan lainan, joka sopii omaan taloudelliseen tilanteeseesi ja takaisinmaksukykyysi.
  4. Kilpailuta lainasi Kilpailuttamalla autolainan voit löytää edullisimman vaihtoehdon ja säästää rahaa lainan kuluissa. VertaaPankkeja.fi -palvelun avulla voit kilpailuttaa autolainasi helposti ja löytää sopivan lainan edullisesti.

Autolainan valitseminen voi olla haastavaa, mutta VertaaPankkeja.fi -palvelun avulla voit helposti vertailla eri vaihtoehtoja ja löytää sopivan lainan tarpeisiisi. Muista vertailla lainojen kokonaiskustannuksia ja lainaehtoja huolellisesti ennen kuin teet päätöksen, ja varmista, että pystyt maksamaan lainan takaisin sovitussa ajassa.

 

Autolaina netistä ilman vakuuksia

Autolainaa voit hakea kauttamme 1000 – 60.000 euroa. Kilpailutamme sinulle parhaan autolainatarjouksen 30+ pankilla ja rahoitusyhtiöllä.

Autolainan kilpailuttaminen kauttamme on sinulle täysin ilmaista. Meidän kautta saat pankkilainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Voit myös kilpailuttaa vanhan autolainasi uudelleen ja hakea edullisemman lainan vanhan tilalle.

 

Mikä on autolaina?

Autolaina on pankilta tai muulta rahoitusyhtiöltä hankittu laina, jolla rahoitetaan auton hankinta.

Netin kautta haettuun autolainaan ei vaadita vakuuksia, eikä niihin tarvitse henkilötakausta. Autolainaa voit kauttamme hakea 500 – 70.000 euroa.

Mikäli siis tarvitset rahoitusta uuden auton hankintaan, kannattaa autolaina hakea kauttamme. Kilpailutamme autolainasi puolestasi täysin ilmaiseksi.

Auton hankinta netistä haetulla lainalla

Millainen autolaina sinun kannattaa sitten valita? Lainavaihtoehtoja löytyy todella paljon ja niistä parhaan vaihtoehdon löytäminen saattaa olla todella kovan työn takana.

Tähän ongelmaan me tarjoamme ratkaisua, sillä voit hakea autolainan kauttamme, jolloin me kilpailutamme sen puolestasi ja etsimme sinulle parhaat vaihtoehdot.

Kauttamme haetut lainat ovat aina vakuudettomia, joka takaa nopeamman lainojen käsittelyn. Autolainoihin ei tarvitse myöskään henkilötakausta. Riittää, että hakijalla on riittävä maksukyky, sekä puhtaat luottotiedot.

 

Hae autolainaa 100 – 60.000 euroa

Olet sitten hankkimassa minkä hintaista autoa tahansa, löydät varmasti meiltä oikeat lainatuotteet sitä varten.

Maksuaikaa kannattaa valita sen mukaan, mitä arvioi auton käyttöajaksi. Jos auto tulisi olemaan käytössäsi seuraavat 4 vuotta, kannattaa maksuaikakin valita sen mukaan.

Voit hakea kauttamme uuden autolainan tai vaikka kilpailuttaa vanhan lainasi uudelleen. Palvelumme käyttö ei maksa sinulle mitään!

Lainapäätöksen saat hakemukseesi lähes välittömästi. Lainatarjouksia voit saada jo muutaman minuutin päästä hakemuksen lähettämisestä. Parhaimmillaan voit saada autolainan tilillesi jo saman päivän aikana.

 

Hae nyt uusi autolaina tai kilpailuta vanha lainasi uudelleen

Onko sinulla jäljellä kenties vanhaa autolainaa, joka nykyään tuntuu hieman liian kalliilta? Maksatko lainastasi liikaa korkoja tai muita kuluja?

Voit kilpailuttaa kauttamme vanhan autolainan uudelleen ja säästää lainasi koroissa ja kuluissa.

Lainapalveluiden lainatarjonta ja hinnoittelu muuttuu jatkuvasti, ja onkin suositeltavaa säännöllisin väliajoin kilpailuttaa vanhat lainat. Voit saada huomattavasti edullisempaa autolainaa nyt, kuin silloin kun olet aiemman lainasi hakenut.

Jos taas olet hakemassa täysin uutta autolainaa, autamme me sinua siinäkin. Molempien, niin vanhan lainan kilpailuttaminen, kuin uudenkin autolainan hakeminen tapahtuu täysin samalla tavalla. Voit tehdä hakemuksen sivuillamme, jonka jälkeen saat monta lainatarjousta. Näistä lainatarjouksista pääset helposti vertailemaan itsellesi parhaimman. Mikäli et jostain syystä löydä itsellesi sopivaa lainaratkaisua, niin sinulla on täysi oikeus hylätä kaikki hakemukset. Mitään kuluja sinulle ei kerry, ennen kuin hyväksyt jonkin lainatarjouksista.

Autolaina netistä vai pankista?

Normaalien pankkilainojen suosio on laskenut sitä mukaan, mitä kattavampi lainatarjonta nettiin on tullut.

Pankista haettuun autolainaan tarvitset usein jonkin vakuuden. Joissain tapauksissa siihen voi riittää hankkimasi auto, mutta joskus voit joutua tämän lisäksi hankkimaan siihen myös henkilötakaajan.

Normaali pankkilaina on myös hitaampi verrattuna netistä haettuun lainaan. Siihen vaikuttaa esimerkiksi se, että joudut ensiksi varaamaan pankkiin ajan lainaneuvottelua varten. Tämän jälkeen, ellei sinulla ole tarvittavia vakuuksia tai takaajia, joudut varamaan toisen ajan, jotta ehdit välissä etsiä itsellesi takaajan.

Sen jälkeen saat lainan tilillesi, kunhan pankki ehtii käsittelemään hakemuksesi loppuun. Käsittelyaika riippuu pankista ja niiden sen hetkisestä työtilanteesta.

Netistä haettuun autolainaan et tarvitse vakuuksia ja hakemuksenkin voit tehdä juuri silloin kun itse haluat. Voit tehdä hakemuksen vaikka keskellä yötä. Hakemukset käsitellään heti lainapalveluiden aukioloaikana, jolloin saat lainatarjoukset itsellesi todella nopeasti.

Netistä haettu autolaina on parhaassa tapauksessa tililläsi jo samana päivänä, kun olet tehnyt hakemuksen.

 

Vinkkejä autolainan hakemiseen

Kun mietit autolainan hankintaa, kannattaa lainaa hakea vain auton hinnan verran, eikä turhaan enempää. Kannattaa myös aina huolellisesti laskea, että sinulla on varaa maksaa autolaina takaisin ajallaan.

Maksuaikaa muuttamalla voit itse vaikuttaa suoraan kuukausierän suuruuteen. Kannattaa valita kuukausierä niin, ettei sen maksamisessa tule ongelmia. Liian pieni kuukausierä voi myös kerryttää lainallesi turhaan korkoja ja kuluja, ellet sitten maksaa lainaa aikaisemmin takaisin.

Maksuaika kannattaa myös kuukausierän lisäksi miettiä auton käyttöajan mukaan. Jos arvelet, että auto on käytössäsi 4 vuotta, ei ole järkeä valita sille 7 vuoden takaisinmaksuaikaa.

Autolainaa onkin järkevää lyhentää heti alussa niin paljon, kuin vain mahdollista. Laina-ajan alussa, kun lainasumma on vielä suurempi, kertyy myös korkoa enemmän. Mutta kun saat lainasummaa pienennettyä, kertyy sille myös korkoa vähemmän.

Voinko ostaa käytetyn auton autolainalla?

Kyllä voit. Kun haet autolainan kauttamme, emme kysele millaista autoa olet ostamassa.

Joten olet sitten ostamassa täysin uutta tai käytettyä auto, voit hakea lainan sitä varten meidän palvelumme kautta.

Autolaina yhteishakijan kanssa

Jos harkitsen hieman kalliimman auton ostamista, voi lainan saaminen yksin olla hieman hankalaa. Tähän tilanteeseen auttaa, jos haet lainaa yhdessä yhteishakijan kanssa.

Yhteishakija voi olla esimerkiksi oma puoliso. Kun haette autolainaa yhdessä, paranee teidän maksukyky, jolloin lainapalvelut myöntävät helpommin teille suurempaa lainaa.

Kun hakijoita on kaksi, voivat lainapalvelut myös myöntää autolainaa huomattavasti pienemmällä korolla, kuin silloin kun hakijoita on vain yksi.

Yhteishakija on aina yhtälailla vastuussa lainan takaisinmaksusta ja siihen liittyvistä muista asioista.


Lainaesimerkki:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,0% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000 – 60.000 €.


Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

VertaaPankkeja.fi
Logo