Aktia

Aktia pankki palvelee asiakkaitaan ketterästi digitaalisten kanavien kautta sekä toimisteillään. Digitaaliset palvelut ovat nykypäivän pankeille haaste, mutta samalla mahdollisuus asiakasmäärien kasvattamiseen. Aktia mobiilipankin avulla asiakkaiden on helppo hoitaa päivittäisiä raha-asioitaan sekä tarkistaa lainaan liittyvät asiat.

Kuvake1

Vertaa pankkeja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ lainanmyöntäjää

Aktia ei ole mukana kilpailutuspalvelussamme. Tavoitat kuitenkin 25 muuta pankkia ja luotonantajaa alla olevalla hakemuksella.

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa!

Aktia ei ole mukana kilpailutuspalvelussamme.

Tavoitat kuitenkin 25 muuta pankkia ja luotonantajaa alla olevalla hakemuksella.

Pankit vertailussa

Usein laina otetaan pankista, missä on jo entuudestaan tili, säästöt, sijoitukset ja nykyinen laina.

Näinhän ei kuitenkaan ole pakko tehdä, vaan uuden lainan voi kilpailuttaa monen pankin välillä.

Toimi näin:

  • Täytä yllä oleva lainahakemus
  • Odota pieni hetki ja saat lainatarjoukset pankeilta
  • Vertaa pankkilainatarjouksia
  • Valitse sinulle sopivin lainatarjous
  • Allekirjoita lainasopimuksen pankin kanssa.

Lainahakemuksen täyttäminen, lähettäminen tai tarjousten vastaanottaminen ei sido sinua mihinkään.

Saat rauhassa tutustua tarjouksiin ja päättää haluatko hyväksyä jonkun pankkien lähettämistä lainatarjouksista.

 

Vertaapankkeja.fi on pankkilainojen kilpailuttamiseen ja vertailuun erikoistunut palvelu, joka ei itse myönnä lainaa, vaan välittää lainahakemukset toimijoille, jotka tekevät yhteistyötä useiden pankkien ja rahoitusyhtiöiden kesken. Vertaapankkeja.fi palvelun käyttö on asiakkaalle aina maksutonta ja riskitöntä.

 


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Pankit ja muut luotonantajat

Lainaesimerkki:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,0% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000 – 60.000 €.


Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 25 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

VertaaPankkeja.fi
Logo